Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gökhan bey mükemmel bi doktor gönül rahatlığıyla yaptıarbilirsiniz ben ameliyat olalı neredeyse 5 yıl odlu sıkıntı yaşamadım ve kızımıda çok rahat emzirdim o konuda da içinz rahat olsun
gökhan bey mükemmel bi doktor gönül rahatlığıyla yaptıarbilirsiniz ben ameliyat olalı neredeyse 5 yıl odlu sıkıntı yaşamadım ve kızımıda çok rahat emzirdim o konuda da içinz rahat olsun
Merhabalar,ben de bu hafta gokhan hocaya muayeneye gidicem.meme kucultme ameliuati olmak istiyorumo.olculerim 80 E.vucudum zayif goguslerim buyuk.biktim artijlk.emzirme.konusu kafami kurcaliyor.bugune kdr olmamamin tek.nedeni emzirememekten korkmak.siz icimi rahatlattiniz.benim ozelden ya da buradan sorularimi cevaplar misiniz?
1=Kac bedenden kac bedene dustunuz? Kap olarak soruyorum ben mesela e den c ye dusmek istiyorum.bu da 3 beden oluyor.
2=Ne kadar iz kaldi? Bu izler size ozel hayatinizda rahatsizlik veriyor mu?
3=yeni goguslerinize dokununca dokusunda bi puturluk oluyor mu? Yani dogal bir his mi? Oncekinden sert ya da yumusak mi?
4=emzirme konusunda 3 memenizden de yeterli miktarda sut geldi mi?
5= meme ucunde hissizlesme yasadiniz mi?
Simdiden tesekkurler.