R Rline Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.345 693 373 Kocaeli 22 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #1 Güzel şarkıcı Göksel, önceki gün Bebek'teydi. Güneşli havanın tadını çıkaran şarkıcı, elinden yeşil çayı düşürmedi. Kafede oturduğu süre boyunca 3 bardak yeşil çay içen Göksel için; "Formunun sırrı yeşil çaymış" denildi.
Güzel şarkıcı Göksel, önceki gün Bebek'teydi. Güneşli havanın tadını çıkaran şarkıcı, elinden yeşil çayı düşürmedi. Kafede oturduğu süre boyunca 3 bardak yeşil çay içen Göksel için; "Formunun sırrı yeşil çaymış" denildi.
ç i d o M U C İ Z E M... Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2008 1.969 95 163 42 Diğer 22 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #2 Rline .!.: Güzel şarkıcı Göksel, önceki gün Bebek'teydi. Güneşli havanın tadını çıkaran şarkıcı, elinden yeşil çayı düşürmedi. Kafede oturduğu süre boyunca 3 bardak yeşil çay içen Göksel için; "Formunun sırrı yeşil çaymış" denildi. Genişletmek için tıkla... FLASH FLASH FLASH : göksel elinde yeşil çayla yakalandı :))) ya önceden içiyordum bu sene bıraktım o yüzden 3 kilo aldım sanırım.su 2 litre falan birde yeşil çaya başlasam. sadeyi içemiyorum neyi tavsiye edersiniz.
Rline .!.: Güzel şarkıcı Göksel, önceki gün Bebek'teydi. Güneşli havanın tadını çıkaran şarkıcı, elinden yeşil çayı düşürmedi. Kafede oturduğu süre boyunca 3 bardak yeşil çay içen Göksel için; "Formunun sırrı yeşil çaymış" denildi. Genişletmek için tıkla... FLASH FLASH FLASH : göksel elinde yeşil çayla yakalandı :))) ya önceden içiyordum bu sene bıraktım o yüzden 3 kilo aldım sanırım.su 2 litre falan birde yeşil çaya başlasam. sadeyi içemiyorum neyi tavsiye edersiniz.
K kimyayas Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2011 699 441 123 31 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #3 tarçınlı karanfilli yeşil çayı öneririm mükemmel