Gölcük'te perdeci arıyorum lütfen yardım

immortallove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
45
0
36
Kocaeli
Mrb arkadaşlar konuyu umarım doğru yere açmışımdır.ben Kocaeli gölcükte oturuyorum ve yeni ev aldım.perdeleriminde evim gibi içime sinmesini istiyorum özellikle salonum için kruaveze istiyorum.Bu konuda sizden yardım istiyorum bir bilginiz var mı gölcükte en güzel perdeyi hangi perdeci diker.tavsiyelerinizi bekliyorummmmm

çetinkaya avm 19 mayıs caddesi üzerinde orada iyi pazarlık yapıp istediğin gibi bir perde bulabilirsin orası sadece perdeci biraz ilerisinde de erenler var ben perdelerimi oraya yaptırdım. brillant ve taç modelleri var. bir de bankalar caddesinde uzunerler var oradan da perde bakabilirsin gölcük orta okulunun karşısında sümerler var oradan da model bakabilirsin. ilk tercihin çetinkaya olsun daha uyguna yaptırabilirsin.

erenler ve çetinkaya sadece perdecidir. perdelerimden memnunum yeni çıkan modellerden ütü istemez. fotoğrafı çeksem bilgisayara aktarma kablom yok şuan için sana foto gönderemeyeceğim. bu iki yeri tavsiye ederim. ayrıca yakup u hiç duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…