Gold Case Nevresim Takımları

sedakaya8998

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
12
0
0
İstanbul
Tugce arkadaşımız nevresm takımları paylaşmış. Bende yardımcı olmak istedim. Bikaç çeşit paylaşıyorum. Umarım yararlı olur. Saygılar...

vipinshop.com ISIMLI SITEDEN ALISVERIS YAPMAYIN !

$MGZ0017492-360x270.webp
bende de gold case'nın bu ürünü var.. cok memnunumm.. vipdukkandan almıstım.. ındırıme gırmıstı 69.90 'a almıstım.. saten nevresım takımı ama kaymıyor.. ıpek gıbı cok severek kullanıyorum.. alısverıs sıtelerını takıp edın markafonı..vıp dukkan.. evim.net v.s oralarda gold case cok ındırıme gırıyor..

kızlarrr kalbınız cok temızz :):) gold case nevresım takımlarıda markafoni'de ındırıme gırmıs....

www.vipinshop.com kampanya yapmış facebook da beğenenlere 20 tl indir,m çeki veriyorlar ayrıca dekoratif mum hediyeleri var sipariş verdim bakalım nezaman gelir kargoya verildi maili geldi herlhalde yrın gelir.markafoniden daha ucuza geldi aldığım ürün

Son düzenleme:
www.****************************************** kampanya yapmış facebook da beğenenlere 20 tl indir,m çeki veriyorlar ayrıca dekoratif mum hediyeleri var sipariş verdim bakalım nezaman gelir kargoya verildi maili geldi herlhalde yrın gelir.markafoniden daha ucuza geldi aldığım ürün

Haliyle siz orada calistiginiz icin para vermediniz tabiki markofoniden daha ucuza gelir...

Reklam yapiyorsunuz eyvallahta neden baska firmalara bok atiyorsunuz bunu cozemedim ! Markafoni size ne yapti ? Onunuzu acti biraz kafaniz calisti da sanal ticarete girdiniz

yazik...

Konuda gordugunuz Reklam amacli uyeliklerin hepsi ayni firmanin elemanlaridir. Yirmi kusur uyelik almislar bunlardan 17 tanesi ile sizleri aldatma yoluna gitmisler sanki bu firmadan aliveris yapmis gibi...

Back
X