Bebek Beslenmesi golden goat farki

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

xmazikubra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
17
0
1
36
Mrb arkadaslar aranizda golden goat mama kullanan var mi ve memnun musunuz ben baslayali 2 gun oldu sirf gazina iyi gelir hazmi kolay diye aldim ama pek fark goremedim birde sanki daha sık acikmaya basladi ve bebeklerinize 3 saatte bir veya saatli mama vrrmeyi nasil basariyorsunuz bebwgim tam 2 aylik ve 2 veya 2 bucuk saatte bir 120 cc yiyiyor bir saat sonra yine istiyor ama gözüme cok geldigi icin vermiyorum bebekleriniz aciktigini nasil belli ediyor

Ben kızıma SMA GOLD 1 veriyorum ve tavsiye ederim. Doktorum söylemişti.
2 aylık bebeklerde illa gaz olacaktır çıkartıyorsa sorun olmaz. 3 saatte bir mutlaka verin. Doktora götürdünüz mü mama düzeni hakkında

Ben kızıma SMA GOLD 1 veriyorum ve tavsiye ederim. Doktorum söylemişti.
2 aylık bebeklerde illa gaz olacaktır çıkartıyorsa sorun olmaz. 3 saatte bir mutlaka verin. Doktora götürdünüz mü mama düzeni hakkında
Tabiki goturdum zaten bu mamada agir geldi galiba dahada huysuzlandi sma bizde kabiz yappti ya nasil 3 saat durabiliyor bebekleriniz zaten uyumuyor hazimsizliktan bide surekli agliyor 2 bucuk saat zor tutuyorum

Sürekli ağlıyorsa karnı tam doymuyor ya da başka sıkıntısı var. Mamanın tadını mı beğenmedi acaba

doktorların tavsiye ettiği genelde SMA mamalar oluyor, fakat piyasada bulmak 2-3 haftadır zor, ucuz olsun diye internetten alıyorm fakat bu aralar ürünü bulamıyorm. Golden Goat mamalarını da denemiştim ama en iyisi SMA

120cc biraz fazla sanki, yani bebekler verdiğin kadar yermiş o yüzden siz az tutmalısınız.
golden goat biz de kullandık memnun kaldık.

Back
X