Bebek Beslenmesi golden goat kullanan var mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bence 2 side degil aptamil kullandim bebege agir geliyor gibi geldi cok sancilaniyordu golden goat kusma yapti bebegimde ben hipp marka mamayi arastirdim organic ve daha besleyici kilo alimida iyi golden goat da kaka rengi yesile donmusti oysaki sari olmasi gerekmis doktorun dediği hipp de bu sorun kalkti bizde tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aptamil ile herhangi bir sıkıntı yasamadım. Bebeğim kakasını sıkıntısız yapıyordu, gaz sancısı da fazla yoktu. Golden goat cok doyurucu ama benim ogluma biraz agır geldi sanki ayrıca kucuk kucuk kırmızı benekleri olmustu ben ona bagladım bıraktım. Hipp İ organik oLdugu için kullanmak istedim ama bebegimin kaka düzeni değişti ve yaparken cok zorlanmaya başladı. Rezene cayları zeytinyağları ile kaka yapmaya başlayınca basladıgım noktaya aptamile dondum. Mama işi bence bebege ozel. Herkese hersey yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…