Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gazete serersiniz gider parkeye yapar, silersiniz birdahakine yine oraya yapar. Sonra bu aylar sürebilir. Yavruyken sık sık işediğinden günde 5-6 kere çiş kaka silersiniz. parkelere siner o koku. Parfümler deterjanlar... Bebekcik tiz sesiyle havlar havlar havlar havlar... Komşular rahatsız olur. Şehir değiştirmek istersiniz malum yaz geliyor. Köpekciğe o kadar bağlanırsınız ki tatillerinizi boşverirsiniz. Sınavınız, işiniz, hastanız, gezmeniz olur zorluk çıkar. Biz büyütemeden üzülerek vermek zorunda kaldık. Araba da yok. Hayat zindan oldu. Keşke almadan iyice düşünseymişiz dedik. Ben önceden uyarayım da... Çünkü sonradan bakamayıp verildiğinde ne yazık ki köpeklerin dengesi bozuluyor. Siz de bir o kadar üzülüyorsunuz. Bir köpeğe bakabilmek için BENCE şart olan şeyler: arabanızın olması, maddi durumunuzun gayet iyi olması, boş vaktinizin çok olması, sizin dışınızda köpeğin sorumluluğunu alabilecek ilk yardımcı biri/ birilerinin olması, büyütene ve eğitene kadar sabrınızın çok olması. Bunlara sahipseniz ohh çok güzel çok güzel. Büyük bir eve geçmek, araba almak, aciliyet içeren sorumluluklarımdan kurtulmak gibi durumları gerçekleştirirsem tekrar düşüneceğim. Çok başka oluyorlar kedicikler köpekcikler...
Bende 7 aylık dişi safkan golden var canım kızım daha 2 haftalıkken aldı eve getirdi o günden beri ona çocuğum gibi baktım ama kendimle ilgili sağlık problemlerimden dolayı ilgilenemiyorum içiçm acıyarak ta olsa sahiplendirmek istiyorum