Eş hem ailesini sevmiyor hem de savunuyorsa neyapmalı

Ben de bu yüzden bana gelip onları kötüleme o zaman dedim insan ister istemez soğuyor bizi adam yerine koymuyorlar ama eşim değer vermeye devam ediyor sonra da beni suçluyor gitmek istemiyorsun diye 😵‍💫
Eşinizin yaptığı değer vermek değil aslında, evlatlık vazifesini yerine getiriyor. Sizde olaya böyle bakın. İyide olsalar, kötüde olsalar anne babası. Gidip görmesin mı? Size derdini sıkıntısını anlatabilir, karı kocasınız sonuçta.

Birilerinin size faydalı olması şart değil. Zararları olmasın yeterli bence. Eşinizin ailesi eşinizi bağlamalı,sizi değil. Karışmamalısınız.

Birilerinin size faydalı olması şart değil. Zararları olmasın yeterli bence. Eşinizin ailesi eşinizi bağlamalı,sizi değil. Karışmamalısınız.
Eşler de onur kırmadan dile getire bilse onların iyiliğini düşünüyoruz değerini belirleyemiyor yengesi bile seninki tam kullanmalık biri demişti eşime bunu söyleyemedim

Eşler de onur kırmadan dile getire bilse onların iyiliğini düşünüyoruz değerini belirleyemiyor yengesi bile seninki tam kullanmalık biri demişti eşime bunu söyleyemedim
Söylemeyin zaten ne gerek var? Laf taşımak hoş bir şey değil ki. Eşiniz de uyanık olsun kendini kullandırmasın. Siz onun annesi değilsiniz ki haklarını koruyasınız? Anne rolüne bürünen eşler kıymetli olmaz,aksine yarın bir şey olsa sizden kötüsü olmaz.

Anne babami sevmiyorum diye birsey olamaz. Kirginlik olur, bakis acisi farkli olur bundan kaynakli mesafe olur.
Esiniz dogru olani yapiyor. Takdir ettim. Anne babayla bag koparilamaz.

adamin 35 yillik annesi size ne ya
demek onlarla iliskisi böyle. herkes ailesinin ne oldugunu bilir ama bagini koparmak istemiyor olabilir. sizin annenizin size esasli bir kazigi dokunsa, babaniz evden pay almayin diye erkek kardesinize satsa vs ciddi ciddi nefretlik bir sey yapsalar "ne ölüme ne dirime gel" mi dersiniz yoksa bir süre alinip, küsüp sonra barisir misiniz?
ailedir atsan atilmaz satsan satilmaz.
sizi baglayan bir sey yok. size de israr etmiyormuş gel et yardimci ol diye. daha ne?
yarin siz de anne baba olacaksiniz. ilerleyen yillarda yanlislariniz olur, haksizliklariniz olur, panik ile aldiginiz sacma kararlar olur bir sekilde ters düşebilirsiniz. cocugunuzun sizi komple silmesini mi tercih ederdiniz "e hakki yani" diye?

Maddi manevi faydaları olmak zorunda değil .işleri düştüğünde tabii ki de oğulları koşacak anasına babasına bana maddi manevi faydanız yok diyip kapısını kapatacak değil onu büyütmüş insanlar sonuçta .
zaten kendi her şeyin farkında olarak gidiyormuş evlat olmak böyle bir şey atamazsın anaya atayı… üstelik eşiniz karşınıza oturup ben de her şeyin farkındayım beni sevmiyorlar diyormuş kendi evlatları sevgiyi hissedemezken , siz bu aileden nasıl bir şeyler bekleyebilirsiniz ki. Eşiniz sizi hiçbir şeye zorlamıyormuş seni kimseye Ezdirmem sen karışma diyip geçiyormuş adam boşverin karışmayın

Düşük yapınca insanlar size ne yapabilir ki 2 kez düşük yaptım , sonra doğurdum kimseden bi kase çorba beklemedim gelmeyene nie gelmedi demedim . Duygusal destek hiç beklemedim kimsenın söyleyecegı şeyler benım acımı bastırmayacaktı . tam tersi gelmeyene saygı duydum beni rahatsız etmek istemediler diye , çünkü benim en duygusal ve en zor zamanım olduğunu biliyordum , ihtiyacım olan tek şey eşim ve onun yanımda olmasıydı . duygusal olarak çöküntü içinde olduğum bir dönemde kaynana kayınbabayla görümceyle hatta annem ablamla oturup karşılıklı çay kahve yudumlamak bana iyi gelecek bir şey değildi. beklentiye girerseniz üzülürsünüz .

Eşinizin ailesini sevmediğini nereden çıkardınız, ne kadar kötü olurlarsa olsunlar onlar eşinizin kök ailesi tabi ki seviyor :) sevmiyorum diyorsa arayı bulmak ve siz susun diye yalan söylüyor :) sizi silah zoruyla götürüp aratmıyorsa karışmayın, sonunda sevmediği ailesi değil ama siz olursunuz.

Bu arada eş ailesinin size yaptığı bir şey yok konunuza bakılacak olursa , siz eşinizin onlar için fedakarlık yapmasından , onlarla görüşmesinden rahatsız oluyorsunuz .
yani eşiniz oturup size karşı bir aile savunması yapmıyor, tam tersi adam ben her şeyin farkındayım ama benim fıtratımda bu yok ben evladım , anamı babamı aatamam ama korkma seni de ezdirmem kimseye diye size de gayet güzel açıklamış yani kendini

Anne babami sevmiyorum diye birsey olamaz. Kirginlik olur, bakis acisi farkli olur bundan kaynakli mesafe olur.

Annesinden sürekli nefret ettiğini anlatıyor çok kötü bi çocukluk geçirmiş hiç sevgi görmemiş babası yaklaşık 10 sene önce öldü abisiyle ablası için yani bu tutumu onlar eşimle hep kavgalıymış şimdi de bağlar tamamen kopuk nerdeyse

adamin 35 yillik annesi size ne ya
demek onlarla iliskisi böyle. herkes ailesinin ne oldugunu bilir ama bagini koparmak istemiyor olabilir. sizin annenizin size esasli bir kazigi dokunsa, babaniz evden pay almayin diye erkek kardesinize satsa vs ciddi ciddi nefretlik bir sey yapsalar "ne ölüme ne dirime gel" mi dersiniz yoksa bir süre alinip, küsüp sonra barisir misiniz?
ailedir atsan atilmaz satsan satilmaz.
sizi baglayan bir sey yok. size de israr etmiyormuş gel et yardimci ol diye. daha ne?
yarin siz de anne baba olacaksiniz. ilerleyen yillarda yanlislariniz olur, haksizliklariniz olur, panik ile aldiginiz sacma kararlar olur bir sekilde ters düşebilirsiniz. cocugunuzun sizi komple silmesini mi tercih ederdiniz "e hakki yani" diye?
Ya hayatım eşim kosskoca adam akıl vermek değil amacım ufkunu açmak adam benden 14 yaş büyük benim daha olgun olduğumu kendisi söylüyor. Eşler tabi herşeye müdahil olmamalı da onun en büyük ailesi karısıdır. Sanane banane demeyle olmuyor bu işler.. Haa size ısrar etmiyorsaya da cevap vereyim benim çok iyi olmamı istiyor sık sık gidip gelmemizi de istiyor ama gittiğimizde de bi hoşgeldin diyen yok hepsi birbiriyle gergin modda konuşuyor atmosfer bu tuhaf işte..

Bu arada eş ailesinin size yaptığı bir şey yok konunuza bakılacak olursa , siz eşinizin onlar için fedakarlık yapmasından , onlarla görüşmesinden rahatsız oluyorsunuz .
yani eşiniz oturup size karşı bir aile savunması yapmıyor, tam tersi adam ben her şeyin farkındayım ama benim fıtratımda bu yok ben evladım , anamı babamı aatamam ama korkma seni de ezdirmem kimseye diye size de gayet güzel açıklamış yani kendini
Haklısınız valla bundan sonra karışmıycam içinden nasıl geliyorsa öyle yaşasın 10 yıldır görmediği insanlar biz evlenince kıymete bindi binsin bakalım:) yorum için çok teşekkürler 🍀

Back
X