benim makyaj ürünlerim tek marka değil ama biçok markanın fondotenini denedim(pastel,loreal,carmina...)ama en memnun kaldığım marka cecili oldu.harika bi fondoten gerçekten!bu markanın dier ürünlerini kullanmadığım için yorum yapamam ama dier ürünlerde de golden rose fena değil bence!...
Bence bu takıntından vazgeç canım çünkü her markada herşey en iyi olacak diye bir kural yok...Ben Lorealin true match fondotenini kullanıyorum çok güzel,rimelde yıllardır max factor 2000 caloriden şaşmadım ama en son kardeşim lorealin rimelini almış harika,bunun yanında golden rose un parlak rujları güzel,son olarak pudra olarak catherine arleyde kullandığım rengi başka bir yerde bulamadığım için devemsırnaşık şey Umarım faydalı olmuştura.sa.sa.s
Golden Rose un göz ve dudak kalemleri çok güzel,rujlarını da beğeniyorum.Cilt ürünlerini denemedim. Rimeli idare eder. Clinique in cilt ürünlerini beğeniyorum. Rimel olarak da Loreal ve Lancome u tavsiye ederim.
cecile allık,ruju ve rimelini kullandım memnunum cecileden golden rose kokuyor sanki rahatsız oluyorum pudra fondöten maxfacter ama avonu kullanıyorum şu ara çok memnunum
eger bu dört marka içnden diosan cecile ve flormar dierlerne göre daha ii ben hepsini de kullandım golden rose dan hiç memnun kalmadım çok kötü bi marka bence.
ama sen ne kullanıosun dersen ben max factor kullanıorum cok da memnunum
Golden Rose ve Flormar tavsiye etmiyorum. Maybelline bu gruptakilere yakın fiyatta ve ürünlerinin kalitesi Loreal ile hemen hemen aynı.. Birde maybelline alternatifi olarak Golden lady markası çıktı. Ben birkaç ürününü denedim. Çok memnun kaldım. Özellikle rujlarına ve lip Glosslarına hayran kaldım. Öneririm.
Sevgiler..
yani makyajda aynı markadan her ürünü almak bana iyi fikir gibi gelmiyor. çünkü her markanın başarılı bazı ürünleri var.
örneğin carmina kapatıcı
mybelline loreal rımel
shesido pudra
clarins makyaj bazı
golden rose dudak parlatıcıları
pastel farları
yani belki cilt bakımında aynı markadan alınabilir gibi geliyor bana
yani shesidonun hani atıyorum şimdi yüz yıkama jelini aldıysam eş olarak toniğinide alabilirim belki. ama kozmetikte ayrı ayrı almayı tercih ederim :):):