- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım kalıcıklarıda çok güzelbi de çok kalıcılar :) ben denemek için elime sürmüştüm iki gün çıkmadı elimden :)
12 ve 20 numara kullanıyorum , mat olduğu memnunum ama topaklanması çok kötü
Kızlar ben de 2 numarayı almayı düşünüyorum gül kurusu rengi, çok güzel. Sadece çizgilere dolma ve topaklanma çok yapar mi merak ediyrum?
Topaklanma yapmayan mat bir ruj önerebilir misiniz peki? 18 yaşındayım ilk defa heveslendim ruja ve gül kurusu istiyorum. Çok patlamasını da istemiyorumtopaklanma yapıyor cidden bu çok büyük bir eksi bence..
stick ruj şeklinde olan mat rujlar illa ki topaklanıyor ama golden rose bana göre çok fazla topaklanıyor.. likit mat ruj almalısın topaklanma istemiyorsan hem de bunlar dudakla bütünleşiyor yani stick mat rujlardaki gibi dudağın üstünde ayrı bir tabaka gibi durmuyor.. bir çok markada var ben pastelinkini beğeniyorum.. daylong kissproof..Topaklanma yapmayan mat bir ruj önerebilir misiniz peki? 18 yaşındayım ilk defa heveslendim ruja ve gül kurusu istiyorum. Çok patlamasını da istemiyorum
Teşekkür ederim tavsiyeniz için likit bakayım o zaman :)stick ruj şeklinde olan mat rujlar illa ki topaklanıyor ama golden rose bana göre çok fazla topaklanıyor.. likit mat ruj almalısın topaklanma istemiyorsan hem de bunlar dudakla bütünleşiyor yani stick mat rujlardaki gibi dudağın üstünde ayrı bir tabaka gibi durmuyor.. bir çok markada var ben pastelinkini beğeniyorum.. daylong kissproof..
bir yerde okudum bazı numaraları topaklanmıyormuş.. 27 ve 16 numara mesela..Bugün inceledim bu ürünleri. Alacaktım iyiki almamışım. Zaten dudaklarım kuru birde ruj topaklanırsa iyice kötü görünür.