gomlegimi nasil degerlendirebilirim!!

ftmyldrm

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
35
3
Yardim edrmisiniz:KK43: cok sevdigim gomlegimi yaktim daha 1 kere giymistim nasil degerlendirebilirim fikir verirmisiniz

Eklentiler

• 20150502_205523.jpg
    20150502_205523.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 539
  • 20150502_205549.jpg
    20150502_205549.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 526
asagida da degil ki. aklima soyle bir fikir geldi onu zaten karisik desenli ya, arkasindan birkac yeri daha boyle kesip renkli kumaslarla yamar gibi dikebilirsiniz.

beli kısalacak ama aynı hizada kesersen askılı bady nin üstüne ceket gibi giyebilirsin başka türlüsü kurtarmaz sanırım

Boyunu kısalttırın. Bu sene yüksek bel kotlarla kısa gömlekle tshirtler falan çok kullanılıyor.

Hicbir sey yapma. Eteğinin icine koyup farklı bir hava yaratabilirisn. Ya da pantolununun. Ya da kes diyecegim ama kisa olur..

Genis renkli desenli bi kumastan kemer modeli verip dikebilirsiniz.gomlek guzlmis

Ha ustune uzun yelek giyip de kullanabilirsiniz. Yani aslinda bir sürü fikir var ;-)

Yelekte giyebilirimde orjinal bisey olsun istiyorum :)

Orjinal derken? Kumas parca incik boncuk yapistirirsaniz asla olmaz. Ha ama oraya bir boncuklu parca yapıştırıp ayni parcadan capraz omzunuza yapistirin ve arada zincir olsun. Boyle olabilir..

Orjinal derken? Kumas parca incik boncuk yapistirirsaniz asla olmaz. Ha ama oraya bir boncuklu parca yapıştırıp ayni parcadan capraz omzunuza yapistirin ve arada zincir olsun. Boyle olabilir..
Evet bu olabilir gibi ... yani yeniden tarz bi tunik olsun orjinal derken bunu kasdettim ama fikir guzel :KK66::)

X