• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gömlek yıkama ile ilgili

Kosla oxi action al en basit yolu bu . Kapağı leke çıkarıcı kapak olanından. Kapağa birazcık dök top gibi olan kısmıyla yakayı geç mis gibi oluyor :)

slm kızlar ev işlerinde biraz acemi ve 6aylık evli biri olarak danışmak istediğim bi kaç şey var size :)

eşim sürekli takım elbise giymek zorunda işi nedeniyle ve çok terler yeni gömleklerinde boyun yaka kısmı yıkamama rağmen sarımsı gibi duruyo beyaz gömleklerinde öyle, açık mavi, lila vb. gömleklerindede boyun kısmı renkleri değişik duruyo beyazları çamaşır suyuyla halletsem olurda renklilerde ne yapabilirim acaba ? beyazlar içinde çamaşır suyu dışında tavsiyeniz varmı? birde üstüne giydiği süveter renk salıyomş sanırım beyaz gömleğinn birinde koltuk altının terlediği kısım mavimsi olmuş bunu nasıl çıkarabilirim :/
bide yıkama derecesi vs?
Diğer yorumları okumadım , söylenmiş olabilir belki.
Dr Beckmann fırçalı leke çıkarıcı kullanmanızı önerebilirim. Likit formda bir ürün , bitkisel içerikli lekenin üzerini fırçalayıp maximum 10 dakika bekletip yıkıyorsunuz makinede tertemiz oluyor.
Migroslarda ve büyük marketlerde satılıyor.

tatlım kosla dök makinaya öyle at lekeli kısımlara dökebilirsin sonra pervol var siyahlar beyazlar renkliler için ayrı deterjanları var on ları kullanabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Leke çıkarıcı kullan çitile diyeceğim ama,bir gömlekte kol ve yaka en çabuk deforme olan yerlerdir.O yüzden her gün gömlek değişmesinde ve özellikle de çok terleyen biriyse sık aralıkla duş alıp,temiz vücuda giymesinde fayda var.
Bunun dışında,Gömlek yıkarken,gömleği gömlek dışında hiçbirşeyle makineye atma.Sadece gömlekleri biriktir ve aynı anda yıka.Ve hiçbir şekilde,gömleğin üzerine süveter türü şeyler giymemeli.Tüy toplar,renk verir.Çok üşüyorsa içinden birşeyler giyebilir.

Omo'nun beyazlar için sıvı deterjanı var. Ben kullanıyorum pamuk gibi yapıyor her şeyi. Çok kirli değilse 40 kirliyse 60 derecede yıkıyorum.

Back
X