• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 450 başlıyoruz

Bennu40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
176
65
48
45
Merhaba
akşam gonal f başlayacağım. Yumurta toplatacağız.

Yan etki yaşayan oldu mu gonal f kullanımında

ben 3 tane kullandım yani kalem şeklinde olanından herhangi bir yan etki yapmadı. iğneyi yapmasıda kolay. hayırlı olsun tedaviniz

Sağolun
3saat önce oldum. Çok şükür sorun yok şimdilik.
Uğraştırici bir süreç valla. İnşallah herkesin gönlüne göre olur. Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin

Tedaviniz hayırlı olsun.. Ben 2. Tedavideyim kaç doz aldım şimdiye kadar belli değil. Korkmayın hiç bir yan etkisi olmuyor 😊

Merhaba bende yeni başladım Gonal fe .regl 2 . Günü 4 yumurta göründe şimdi iğne vuşruyorum opu gününe kadar bu sayı artarmı yoksa mevcuttaki yumurtalarmı büyüyor

Merhaba bende yeni başladım Gonal fe .regl 2 . Günü 4 yumurta göründe şimdi iğne vuşruyorum opu gününe kadar bu sayı artarmı yoksa mevcuttaki yumurtalarmı büyüyor
Evet sayı artıyor. Bazıları daha hızlı büyüyor bazıları daha yavaş.
Yumurta sayısı önemli olmuyormuş ama içinde gerçekten yumurta var mi, var olan yumurta sağlıklı mi onlar ultrasonda anlaşılmıyor.

Opuda belli oluyor iş tamamen ilk günde tutunanlar falan belli oluyor benim 13 toplanmıştı 11 tanesi tam oldu ikisi boş çıktı

Back
X