Gonal F 450 ıu satıyorum

havvaak

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
3
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Tedavi sürecim bitti ve hiç açılmamış bir adet gonal f elimde kaldı ben uygun fiyata aldım 250 tlden daha uygun fiyata satıyorum200 Tl ihtiyacı olan iletişime geçsin tşk _son kullanma tarihi 06.2015

istanbuldayım

Son düzenleme:
Merhaba, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden veya ''melekkocak1981@hotmail.com'' mail adresinden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...

Merhaba, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden veya ''melekkocak1981@hotmail.com'' mail adresinden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...

3 adet gonal f ihtiyacım var.istanbuldayım

Son düzenleme:
Canım benim elimde olan ilaçlar aşağıda ki gibidir.Uygun koşullarda saklanmıştır 2014 10. aya kadar son kullanım tarihleri.

GONAL F450 : 2 KUTU
MENOGON 75: 2 KUTU
CETROTIDE 0,25 : 2 KUTU

BENİM TEDAVİM BİTTİ . 8 AYLIK HAMİLEYİM ALLAH SANADA NASİP EDER İNŞALLAH.ALMAYI DÜŞÜNÜRSEN UYGUN FİYATA VERECEĞİM.ÖZEL MESAJIM DOLU OLMADIĞINDAN GÖNDEREMİYORUM SEN BANA YAZ MAİLİNİ.

gnalf 450
Merhaba arkadaslar benim elimde de biten tedavimden kalan acilmamis 2 kutu gonalf 450 2kutu cetrodite 1 kutu da menagon var. En azindan birine yarasin raporlu olarakk aldigim fiyattan verebilirim. Buradan mesaj gonderebilisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…