• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal F 450 ıu satıyorum

havvaak

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
3
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Tedavi sürecim bitti ve hiç açılmamış bir adet gonal f elimde kaldı ben uygun fiyata aldım 250 tlden daha uygun fiyata satıyorum200 Tl ihtiyacı olan iletişime geçsin tşk _son kullanma tarihi 06.2015

istanbuldayım

Son düzenleme:
Merhaba, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden veya ''melekkocak1981@hotmail.com'' mail adresinden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...

Merhaba, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden veya ''melekkocak1981@hotmail.com'' mail adresinden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...

3 adet gonal f ihtiyacım var.istanbuldayım

Son düzenleme:
Canım benim elimde olan ilaçlar aşağıda ki gibidir.Uygun koşullarda saklanmıştır 2014 10. aya kadar son kullanım tarihleri.

GONAL F450 : 2 KUTU
MENOGON 75: 2 KUTU
CETROTIDE 0,25 : 2 KUTU

BENİM TEDAVİM BİTTİ . 8 AYLIK HAMİLEYİM ALLAH SANADA NASİP EDER İNŞALLAH.ALMAYI DÜŞÜNÜRSEN UYGUN FİYATA VERECEĞİM.ÖZEL MESAJIM DOLU OLMADIĞINDAN GÖNDEREMİYORUM SEN BANA YAZ MAİLİNİ.

gnalf 450
Merhaba arkadaslar benim elimde de biten tedavimden kalan acilmamis 2 kutu gonalf 450 2kutu cetrodite 1 kutu da menagon var. En azindan birine yarasin raporlu olarakk aldigim fiyattan verebilirim. Buradan mesaj gonderebilisiniz.

Back
X