Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba evet yumurtalari güzel büyütüyor fakat ben aşılama olmadım normal denemistik bu ay insallah aşılama olucak Allahim herkesin gönlüne göre versin insallah (amin)
Allahım sabırlık versin insallah sizlere çok üzüldüm kayiplariniz icin hayirlisi olsun hakkimizda ne diyeyim benim hic bebegim olmadi yeni bugün basladik iğneye korkum bu yönde bu iğneyi kullanio hamile kalan var mı tabi hersey nasip ama insanın içi icine sığmıyor kafam hep bebek olucak mi düşüncesinde
Merhaba hayır kalamadim gebe malesef stres yaptim sanirim yeterince tedaviyi de biraktim braz psikolojik acidan düzelmek icin normal ovulasyon testi ile takibimi yapiyorum hayırlısı ile olur insallah
Merhaba hayır kalamadim gebe malesef stres yaptim sanirim yeterince tedaviyi de biraktim braz psikolojik acidan düzelmek icin normal ovulasyon testi ile takibimi yapiyorum hayırlısı ile olur insallah
Stres yapmamak önemli diyorlar ama malesef elimizde olmadan yapıyoruz canım inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun. Bende bugün çatlatma iğnesi yaptım ovitrelle bakalım sonuç nasıl olacak
Stres yapmamak önemli diyorlar ama malesef elimizde olmadan yapıyoruz canım inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun. Bende bugün çatlatma iğnesi yaptım ovitrelle bakalım sonuç nasıl olacak
Inşallah siz güzel haberler alırsınız stres yapmamak gerek çok düşünmemek gerekiyormus bunu öğrenmiş oldum hayirlisi insallah tez vakitte güzel haberler alırız :)