Bugün aldım gonal f 900 1 kutu 7136 TL verdim bin iki bin nasıl oluyor anlayamadim2 kutu gonal f + çatlatma iğnesini 2000 küsüre aldım bu ay
900 olan bugün 7136 TL ödedimşuan gonal-f 450 güncel fiyatı ne kadar acaba
raporunuz var mı? benim raporum vardı bu şekilde aldımBugün aldım gonal f 900 1 kutu 7136 TL verdim bin iki bin nasıl oluyor anlayamadim
Çok yüksek vermişsiniz nasıl oluyor o rapor vermediler mi size bende geçen hafta aldım 3 kutu 450 olanlardan 1 tane hap ve ovitrelle verdi 2900 tl ödedim900 olan bugün 7136 TL ödedim
Emin misiniz2 kutu gonal f + çatlatma iğnesini 2000 küsüre aldım bu ay
bugun 3400 tl aldımşuan gonal-f 450 güncel fiyatı ne kadar acaba
Raporsuz fiyatı mı acababugun 3400 tl aldım
evet raporsuz ilk defa aldım doktorumun reçetesi ileRaporsuz fiyatı mı acabadün folikasit d vitamini ve gonal f i 1300 e aldm
Nasıl o fiyata aldınız2 kutu gonal f + çatlatma iğnesini 2000 küsüre aldım bu ay
Hic çocuğunuz varmi devlet hastaneleri çocuğu olanların ilaç masrafını bir kısmını ödemiyormus ve çocuğu olanlarda rapor cikartiyorlarmiRaporsuz fiyatı mı acabadün folikasit d vitamini ve gonal f i 1300 e aldm
Çocuğunuz varmi Çocuğu olanlara devlet ilacın bir kısmını çıkarmıyor diye duymuştum raporuda o yüzden vermemiş olabilirler miHayır raporsuz aldım vermediler rapordan bahsetmediler bile
İlk Çocuğunuz için mi tedavi oluyorsunuzÇok yüksek vermişsiniz nasıl oluyor o rapor vermediler mi size bende geçen hafta aldım 3 kutu 450 olanlardan 1 tane hap ve ovitrelle verdi 2900 tl ödedim
Yok olmadığı için rapor çıktı zaten diğer türlü rapor çıkmıomuş öle demişlerdi hastanedeHic çocuğunuz varmi devlet hastaneleri çocuğu olanların ilaç masrafını bir kısmını ödemiyormus ve çocuğu olanlarda rapor cikartiyorlarmi
Ben de 2 gün önce aldım 3800 TL ye böyle maliyetli inşallah emeklerimiz boşa cikmasinbugun 3400 tl aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?