Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence aşılama zaman kaybı iyi bir doktor bence gittiğin seni boşu boşuna uğraştırmamış olma olasılığı düşük onda ondan sonra stres falan boşyere üzülcektin bir şeyi defalarca yapmak mı iyi sonuca daha yakın bir yerden başlamak mı iyi birde yaşın önemli eğer gençsen sorun yok uğraş dur ama yaşın ileriyse başka problemde yoksa bundan dolayıda yapmış olabilir bence en doğrusu yinedeMerhaba arkadassar.doktorum direk gonal f 450 iğnesi ile yumurta takibine basladi.eger yumurtam buyurse catlatma ignesi pre...yapacak.sizce hamile kalirmiyim.neden igne ile direk basladik?aşılama yapmicak galiba.
Canım bişey sorcaktim doktor bana da bugün gonal.f verdi. Basladik bugün ama seninki gibi yumurta takibiyle yapcak aşılama yapmiycak. Senin nasil oldu kac yumurtan geliştiMerhaba arkadassar.doktorum direk gonal f 450 iğnesi ile yumurta takibine basladi.eger yumurtam buyurse catlatma ignesi pre...yapacak.sizce hamile kalirmiyim.neden igne ile direk basladik?aşılama yapmicak galiba.
Guzelim 75 lik dozu yanilmiyorsam 6 gun kullandım yumurtam gelişmedi sonra 150 liği 4 gun kullandim oda buyutmedi malesef tedaviyi bitirdi.bu ay 112.5 luk dozla baslariz dedi.suan regliyi bekliyorum tedavi icin.Canım bişey sorcaktim doktor bana da bugün gonal.f verdi. Basladik bugün ama seninki gibi yumurta takibiyle yapcak aşılama yapmiycak. Senin nasil oldu kac yumurtan gelişti
Anladim canim bende bugün basladim 75 lik haftaya gel dedi inşallah güzel güzel yumurtalarimiz olur :)Guzelim 75 lik dozu yanilmiyorsam 6 gun kullandım yumurtam gelişmedi sonra 150 liği 4 gun kullandim oda buyutmedi malesef tedaviyi bitirdi.bu ay 112.5 luk dozla baslariz dedi.suan regliyi bekliyorum tedavi icin.
İnşallah senin hemen gelişir. Haberdar et.Anladim canim bende bugün basladim 75 lik haftaya gel dedi inşallah güzel güzel yumurtalarimiz olur :)
Inşallah canım benim klomen ilaciyla da gelisiyordu ama doktor bu ay kaliteli yumurta olmasi için verdi tamam haberdar ederim canım sende et :)İnşallah senin hemen gelişir. Haberdar et.
Anladim canim bende bugün basladim 75 lik haftaya gel dedi inşallah güzel güzel yumurtalarimiz olur :)
Yumurtalarinda gelişme olmusmu?bundan once dusuk doz kullandinmi?bende geçen hafta cuma günü Gonal F ve Merional ilaçlarına başladım. Gonal F en yüksek dozu verdi bana dktor. her sabah 300 lük yapıyoruz. dün kontrolüm vardı cumartesi tekrardan çağırdı. Allah hepimize güzel ve sağlıklı yumurtalar elde etmeyi nasip etsin :)
Yumurtalarinda gelişme olmusmu?bundan once dusuk doz kullandinmi?
Canım benimde gecen ay ilkti tedavim.direk gonal ile basladik 75 lik ve 150 lik olarak yumurtam gelismedi.simdi regli olmayı beliyorum.doktorum 112.5 dozla baslariz dedi bu ay.insallah işe yarar.hayır benim ilk tedavim. yumurtalarımda yaşıma oranla aşırı bir azalma var. sanırım riske atmak istemedi doktorum
Canım benimde gecen ay ilkti tedavim.direk gonal ile basladik 75 lik ve 150 lik olarak yumurtam gelismedi.simdi regli olmayı beliyorum.doktorum 112.5 dozla baslariz dedi bu ay.insallah işe yarar.
Sağol canım allah herseyin hayirlisini versin ama doktorum olmazsa tup bebek dedi orda daha yuksek doz verirler dedi.
Amin canım bende iki gün oluyor 75 lik basladik bakalim . Bi de sey sorcam bu igneyle kaliteli yumurta da mi oluyor. doktor bana yumurtanin kalitesini arttiralim dedi bu igneyi verdi. Merak ettinbende geçen hafta cuma günü Gonal F ve Merional ilaçlarına başladım. Gonal F en yüksek dozu verdi bana dktor. her sabah 300 lük yapıyoruz. dün kontrolüm vardı cumartesi tekrardan çağırdı. Allah hepimize güzel ve sağlıklı yumurtalar elde etmeyi nasip etsin :)
İnşallah iyi olur.carcabuk bebisini kucağına alirsin.evet işte bende tüp bebek için kullanıyorum. bakalım gidişatım nasıl olacak.
Amin canım bende iki gün oluyor 75 lik basladik bakalim . Bi de sey sorcam bu igneyle kaliteli yumurta da mi oluyor. doktor bana yumurtanin kalitesini arttiralim dedi bu igneyi verdi. Merak ettin
Amin inşallah canim bakalım bugün gidip kaç yumurtam oluşmus ona bakcaz. İnşallah üç dört olmuştur çünkü klomen hapiyla hep bir tane oluyorduinan ki bende bilmiyorum. ama bana yoğun bir ilaç tedavisi oluyor. ilk 5 gün femara kullandım + gonal f sbhları 300 mg. + akşam merional + 1 adet vitamin
umarım kaliteyi de büyümeyi de arttırır da kaliteli bir sonuç elde edilmiş olur :)
Nasil gecti kontrol kac yumurta olusmusAmin inşallah canim bakalım bugün gidip kaç yumurtam oluşmus ona bakcaz. İnşallah üç dört olmuştur çünkü klomen hapiyla hep bir tane oluyordu