• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gonal f 900 kullanip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm güzel anne adayları. Forumda pek fazla gonal f ile ilgili başlik görmedim. Bugün itibariyle gonalf kullanmaya basladim.bugün 75ml yarin 75ml uygulayip persembe kontrolüm var. Dozu az gibi geldi. Daha önce 6kez klonen kullandim saglikli gebelik olusmadi. Aranizda gonal f kullanip yumurtasi gelişen varsa bilgi verirse sevinirim. Kac yumurta oldu ve dozajla ilgili. Rabbim her kadına anneligi tattirsin insallah.
Selam canım :) bende gonal f kullandım bunay adetimin 3.gününden itibaren 6 gün. 7.gün de çatlatma iğnesi oldum. Her zaman 1 tane yumurtam oluşup çatlayamadan kiste dönüşüyordu bu ay elhamdulillah iki tane oluştu ve ikisi de çatladı :)

Selam canım :) bende gonal f kullandım bunay adetimin 3.gününden itibaren 6 gün. 7.gün de çatlatma iğnesi oldum. Her zaman 1 tane yumurtam oluşup çatlayamadan kiste dönüşüyordu bu ay elhamdulillah iki tane oluştu ve ikisi de çatladı :)

Canim cevabin icin tesekkur ederim .insallah benimde gelisir 2 tane olsa cok mutlu olucam..bende 6 ay klomen kullandim sadece 1 sefer saglikli yumurtam gelisip catladi.diger aylar ya yumurta olmadi yada 1 tane gelisip kist oldu. Catladigini nasil anladin. Asilamami oldun. Cok soru sordum :KK36:

Bu arada benim dün yani reglinin 3.günü 75ml le basladi bugünde 75ml yarin kontrole cagirdi

Canim cevabin icin tesekkur ederim .insallah benimde gelisir 2 tane olsa cok mutlu olucam..bende 6 ay klomen kullandim sadece 1 sefer saglikli yumurtam gelisip catladi.diger aylar ya yumurta olmadi yada 1 tane gelisip kist oldu. Catladigini nasil anladin. Asilamami oldun. Cok soru sordum :KK36:
Muayeneye gidince ultrasonla baktı doktprum öyle anladık. Hatta şimdi adetimin başlamasına 8 gün var ve genelik testi pozitif çıkıyor. Çok heveslnemiştim dün kan verdim hcg 30 çıktı ama meğer çatltma iğnesinden dolayıymış :( inşallah ikimizde hayırlısıyla hemen minik kelebeklerimizin haberini alırız

Aşılama eğer bu ay da gebe kalamazsam önümüzdeki ay olucam :(

Muayeneye gidince ultrasonla baktı doktprum öyle anladık. Hatta şimdi adetimin başlamasına 8 gün var ve genelik testi pozitif çıkıyor. Çok heveslnemiştim dün kan verdim hcg 30 çıktı ama meğer çatltma iğnesinden dolayıymış :KK43: inşallah ikimizde hayırlısıyla hemen minik kelebeklerimizin haberini alırız

Genetik test derken pirtilasma testimi.bendede genetik bakildi pirtilasma yatkinlik cikti coraspin kullaniyorum.

Aşılama eğer bu ay da gebe kalamazsam önümüzdeki ay olucam :KK43:

Insallah getek kalmaz canim.benimse ilk asilamam tuttu ama kimyasal oldu pirtilasma yüzunden kaybettim. Halbuki daha oncede kimyasalim olmustu ozaman test yapilmis olsaydi asilamada kimyasala dönüsmezdi

Gebelik demek istedim :)

Ilahi :KK70: .. catlama ignesinin etkisi ortalama 11.günde geciyor.12.günden sonra kanda 14.günden sonra idrarda belli oluyormus. 30hcg kacinci gündesin bilnem ama cokta düsük degil.

Selam kızlar bugün doktora gittim.reglinin 5.günü sagda 7 solda 7.5ml yumurtam varmis. Şekilleri biraz bozuk gibi
rahim kalinligi 5.5ml dedi. Cumartesi tekrar cagirdi. Bugun gonal f in 3.günü bugün yarin 75ml vurulup cumartesi kontrole gidicem. Insallah olmasi gerektigi gibi büyürler .

İğnenin 7.günüydü kan vermiştim :KK43:

Canim bu arada ben daha önxe ovitrelle vuruldugumda 1 seferinde 10günde etkisi gitti bur seferindede 6.günde etkisi gitti. Kisiye ve su tüketimine göre degisiyor. Umutsuzluk yok

Canim bu arada ben daha önxe ovitrelle vuruldugumda 1 seferinde 10günde etkisi gitti bur seferindede 6.günde etkisi gitti. Kisiye ve su tüketimine göre degisiyor. Umutsuzluk yok
Bu sabah evde test yaptım baya silik çıktı 😔 kan vermeye 6sında gidicem sabredicem. Çoook heyecanlanmış çok sevinmiştik artık 1 yılın sonunda inşallah boşa çıkmaz :(

Back
X