Evet yumurta buyutucu aradigimda nasil boyle bi hata yaparsiniz cok onemli bu ilac dediler tup bebek merkezindekiler daha cok moralim bozuldu umarim dediginiz gibi bir sorun yasamam sagolun teselli ettiniz beniGonalf yumurta büyütücü değil mi? Belki fazla büyümüştür yumurtalar. İnşallah bir sorun yaşamazsınız, üzülmeyin olur öyle hatalar
Evet yumurta buyutucu aradigimda nasil boyle bi hata yaparsiniz cok onemli bu ilac dediler tup bebek merkezindekiler daha cok moralim bozuldu umarim dediginiz gibi bir sorun yasamam sagolun teselliGonalf yumurta büyütücü değil mi? Belki fazla büyümüştür yumurtalar. İnşallah bir sorun yaşamazsınız, üzülmeyin olur öyle hatalar
Evet yumurta buyutucu aradigimda nasil boyle bi hata yaparsiniz cok onemli bu ilac dediler tup bebek merkezindekiler daha cok moralim bozuldu umarim dediginiz gibi bir sorun yasamam sagolun teselli
Günlük 225 doz mu kullandın canim bir de tedavi cevap verdi mi bebisin oldu mu umarim yasamam sagolİnş bir sorun yaşamazsın canım. Ben 225 doz kullanmıştım ama durumlarımız farklıdır büyük ihtimal
Evet günde 225 gonal-f kullanıyordum artı 150 doz menapur kullanıyordum. Amh 0.01 benim. Şu anda 5 haftalık hamileyim ikizlereGünlük 225 doz mu kullandın canim bir de tedavi cevap verdi mi bebisin oldu mu umarim yasamam sagol
Yaa çok sevindim hem de ikiz Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahEvet günde 225 gonal-f kullanıyordum artı 150 doz menapur kullanıyordum. Amh 0.01 benim. Şu anda 5 haftalık hamileyim ikizlere
İnşallah Allah hepimize nasip etsin yüzümüzü güldürsün. Seni çok iyi anlıyorum çok stresli bi dönem ama rahat olmaya düşünmemeye çalış sonunda mutlu olacaksın inşallahYaa çok sevindim hem de ikiz Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Insallah cok tesekkur ederim boyle guzel haberler aldikca benim de icime umut doguyor insallah Rabbim bana ve tum isteyenlere nasip etsinİnşallah Allah hepimize nasip etsin yüzümüzü güldürsün. Seni çok iyi anlıyorum çok stresli bi dönem ama rahat olmaya düşünmemeye çalış sonunda mutlu olacaksın inşallah
Ben 9-10 ay regl olmuyordum yumurta üretimi sıfırdı. Ben hamile kaldıysam herkes kalır hiç merak etmeInsallah cok tesekkur ederim boyle guzel haberler aldikca benim de icime umut doguyor insallah Rabbim bana ve tum isteyenlere nasip etsin
Ben de 4 5 ayda regl oluyorum insallah ben de kalirim cok sagol canim teselli oldumBen 9-10 ay regl olmuyordum yumurta üretimi sıfırdı. Ben hamile kaldıysam herkes kalır hiç merak etme
Ben ilk defa tedavi surecine girdim pko var bende doktorum da en dusuk dozdan baslayalim dedi ben hic klomen falan kullanmadim direk igneyle baslatti doktor ve ilk defa kullaniyorum o yuzden 50 doz demistir belki dusuk mu gunluk 50 dozEvet doz cok onemli ama sizinki cok dusukmus. Cok uzun sure kullanmadiysanjz yumurta catlayacak buyukluge daha gelmemistir ve tedavi kurtarilabilirbu tup bebek tedavisi mi? İlk defa 50 doz duydum ama belki yaninda klomen filan mi kullaniyorsunuz?
ilaçların dozu evet çok önemli. Bir dahakinde doktorunuza söyleyerek ses kaydı alın biz öyle yapıyorduk yanlış anlamamak içinEvet yumurta buyutucu aradigimda nasil boyle bi hata yaparsiniz cok onemli bu ilac dediler tup bebek merkezindekiler daha cok moralim bozuldu umarim dediginiz gibi bir sorun yasamam sagolun teselli ettiniz beni
Bir dahakine ya yazdiracagim ya da dediginiz gibi ses kaydi alacagim sagolun fikir icinilaçların dozu evet çok önemli. Bir dahakinde doktorunuza söyleyerek ses kaydı alın biz öyle yapıyorduk yanlış anlamamak için
Aslında yazmalıydı doktorunuz onda da var hata sonuçta akılda tutmak zor rica ederimBir dahakine ya yazdiracagim ya da dediginiz gibi ses kaydi alacagim sagolun fikir icin
Aslında yazmalıydı doktorunuz onda da var hata sonuçta akılda
Aslında yazmalıydı doktorunuz onda da var hata sonuçta akılda tutmak zor rica ederim
Üzülmeyin doktor bir şekilde ayarlar mesela ben bir tedavimde tüm ilaçları denildiği gibi kullandım aşılama yaptıracaktık yumurtalar çatlamış beklenenden önce yaptıramadık . Dikkat ettiğim halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?