Gonal f i doktorun onerdiginden fazla kullanmisim birbirimizi yanlis anlamisiz yarin kontrolum var bir problem olur mu hanimlar cok uzgunum suan

Üzülmeyin doktor bir şekilde ayarlar mesela ben bir tedavimde tüm ilaçları denildiği gibi kullandım aşılama yaptıracaktık yumurtalar çatlamış beklenenden önce yaptıramadık . Dikkat ettiğim halde
Biraz da nasip tabi ama iste boyle bi hata yapinca da insan kendini sucluyor ister istemez

Ben ilk defa tedavi surecine girdim pko var bende doktorum da en dusuk dozdan baslayalim dedi ben hic klomen falan kullanmadim direk igneyle baslatti doktor ve ilk defa kullaniyorum o yuzden 50 doz demistir belki dusuk mu gunluk 50 doz
50 dusuk evet, o yuzden catlayacak kadar buyumemistir henuz diye dusunuyorum, uzulmeyin 🌻 bende de pco var 150 ile baslatip uc gun sonra 225 e yukseltmisti. Arada bariz bir fark var. Kafaniza takip stres yapmayin zaten en kotu ihtimalle ertesi aya ertelenecek ☺️

50 dusuk evet, o yuzden catlayacak kadar buyumemistir henuz diye dusunuyorum, uzulmeyin 🌻 bende de pco var 150 ile baslatip uc gun sonra 225 e yukseltmisti. Arada bariz bir fark var. Kafaniza takip stres yapmayin zaten en kotu ihtimalle ertesi aya ertelenecek ☺️
Tesekkur ederim ya icimi ferahlattiniz

150 demiş olabilir. En düşük 70 den başlatıyorlar genelde çünkü . Mesela bende pcos olduğu için hem femara hemde 150 doz gonakf kullanıyorum günde

Back
X