Gonal f icin yardima ihtiyacim var

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.353
398
Arkadaslar rapor cikardim ama ilaclarim bitti toplama tedavisi uygulaniyor rezervim dusuk acil 6 kutu Gonal f 450 su ve toz olandan (flakon) ihtiyacim var elinde olan varsa ozelden ucretini yazabilirmi istanbul avrupa yakasındayım elden ya da kargo ile almak istiyorum

1 kutu 2 kutu kimde ne varsa ucretiyle alabilirim arkadaslar lutfen acil yardimlarinizi rica ediyorum

Adminlerden konuyu silmemelerini rica ederim diger tarafa girmeyen arkadaslar vardir belki boyle bulabilirim ilacimi

Bende gonalf 250 var o dediğinden yok malesf toz olarak yok olsa verirdim cnm inşallah en kısa zamanda bulursun ve tedavin olumlu sonuclanir

Alirim tabiki ama sskli alan yada elimde kalmasin diye vermek isteyen olursa daha ucuza gelir zaten herkes deki mantik bu arkadasim
Ben tekrar tedavi görcem de acil ihtiyacın varsa bulamıyorsan ben tedaviye başlamadan sana verirm diye düşünmustum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…