Aşılama Elinde gonal-f olan varmı nolur acil

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende hiç bir sorun yok bir çocuğum da var ama aşılama denedim tutmadı, tüp bebek denedim tutmadı nasip kısmet başka bir şey diyemiyor insan

Yok valla tutmadı. Geçen yıl Ankara'ya gittik paramızla rezil olduk geldik. Bir daha asla diyarbakır dışına çıkmam. Bir yıl da anca kendimizi maddi olarak toparladık tekrar deniyoruz.
Ay çok zor vallahi ya bencede yani Diyarbakırda da çok iyi yerler doktorlar var bahçeciyle bende konuştum ama işte 2 kere daha aşılama yapmak istiyorum olmazsa sonra tüp bebek yapmak istiyorum ama sanırım ben yine Dicle üniversitesinse yaptircam

Ay çok zor vallahi ya bencede yani Diyarbakırda da çok iyi yerler doktorlar var bahçeciyle bende konuştum ama işte 2 kere daha aşılama yapmak istiyorum olmazsa sonra tüp bebek yapmak istiyorum ama sanırım ben yine Dicle üniversitesinse yaptircam
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah aşılama tutar. Fakültede elif hoca çok iyi diyorlar mutlaka araştırın

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah aşılama tutar. Fakültede elif hoca çok iyi diyorlar mutlaka araştırın
Valla çok araştırarak Nurullah hocaya gittim bende elif hocayı duydum ama bakalım belki bu sefer de elif hocaya giderim

Soy adı neydi acaba
Prof dr elif ayaçayak. Ben açıkcası fakülte biraz daha zahmetli oluyor diye istemedim. Randevular ,bekleme süresi gözümde büyüdü. Ama gitseydim elif hocaya gidecektim. İnstagramdan takip edin önce isterseniz. İnsana güven veren bir yapısı var.

Prof dr elif ayaçayak. Ben açıkcası fakülte biraz daha zahmetli oluyor diye istemedim. Randevular ,bekleme süresi gözümde büyüdü. Ama gitseydim elif hocaya gidecektim. İnstagramdan takip edin önce isterseniz. İnsana güven veren bir yapısı var.
Ben şimdi baktım da sanki elif hocanın kendine ait farklı bir muayenesi var farklı bir yerde

Ben şimdi baktım da sanki elif hocanın kendine ait farklı bir muayenesi var farklı bir yerde
Evet var ama işlem fakültede yapılıyor diye biliyorum isterseniz size yardımcısının numarasını atabilirim bi görüşün bence herkes çok memnun

Back
X