Gonal f ile asilama yaptiranlar

Gonal f ile asilama olan varmi

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Bahocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
33
32
38
39
28 ocakta gonal f ile asilama yaptirdim tutma sansi nedir artik beklemek istemiyorum bebisim gelsin bi an once bi arada 4 yillik evliyim 2ci senemde tedaviye basladik 1 yil ara verdim esimdede bendede hocbir sorun yok tekrar tedaviye basladim iki ay gonal f kullandim bu 3cu ay doktorum asilama yapti insallah tutar rabbim bizi evlat hasretiyle sinamasin

Beklemek cok zor gerçekten tamm canim mutlaka yazcam Insallah bebeğim benimledir

Detayli bilgiyi doktorundan alsan daha saglikli olur canim.. tupler hakkinda inan hicbir bilgim yok... bende ve esimde hicbir sorun yoktu 3 kere klomen kullandim ilk kullandigimda gebelik olustu ama kimyasal gebelikti dusuk yaptim.. simdi gonal f kullandim doktor takip etti yumurtalar yeterli olgunluga ulasinca catlatma ignesi yaptim 36. Saatte de asilamam gerceklesti. Asilama islemi cok basit esinden alinan ornekleri labrotuvar ortaminda yikaniyor en hareketlileri ve kalitelileri seciliyor onu sana enjekte ediyorlar 30 dk yatiriyorlar sonra ginderiyorlar

Ben üniversite hastanesine gidiyorum tüp bebek merkezine ama sadece yıkama işlemi. Oluyormus zaten kalitesiz olanlar gidemiyormus anlamadım bende perşembe günü randevu verdiler adetimin 3. Gününe bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…