Hala beklemedeyim canim bugün 13 cu günümAsilama sonucun nedir ? Bende kullandim cumartesi asilamam olacak
Ay iyi dayanmisin ben 12. Gun kanda baktiricam. Bugun daha 3. Gunum acaba baktirsam cikarmi diyorum :)Hala beklemedeyim canim bugün 13 cu günümInsallah tutmustur
Bende çok merak ediyorum ama 14cu gun belli olur diyolar birAy iyi dayanmisin ben 12. Gun kanda baktiricam. Bugun daha 3. Gunum acaba baktirsam cikarmi diyorum :)
Asilamam Tutmadi adet oldum bu sabah
Ilk asilaman miydi? Nekadar sure sonra ogrendin hamileligini ?ben gonal f ile aşılama yaptırdım ve tuttu. yumurtaarım klomene cevap vermemişti
Canim Merhaba ikinci hafta da nasıl öğrendin hamileligi aşılama mi yaptirdin bende düşünüyorum ama bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yokIlk asilaman miydi? Nekadar sure sonra ogrendin hamileligini ?
Canim aşılama da şans varmı benim birazcık tüplerim darmis yaptırsam mi acabaHayirlisi artik insallah sizinkiler tutar
Yok canim henuz ogrenmedim sadece totem yaptim :) daha 10 gunum var ogrenmemeCanim Merhaba ikinci hafta da nasıl öğrendin hamileligi aşılama mi yaptirdin bende düşünüyorum ama bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok
Canim bans da bilgi verir misin nasıl oluyor benim tüplerim darmis biraz sorun olur mu acabaYok canim henuz ogrenmedim sadece totem yaptim :) daha 10 gunum var ogrenmeme
Ben üniversite hastanesine gidiyorum tüp bebek merkezine ama sadece yıkama işlemi. Oluyormus zaten kalitesiz olanlar gidemiyormus anlamadım bende perşembe günü randevu verdiler adetimin 3. Gününe bakalım hayırlısıDetayli bilgiyi doktorundan alsan daha saglikli olur canim.. tupler hakkinda inan hicbir bilgim yok... bende ve esimde hicbir sorun yoktu 3 kere klomen kullandim ilk kullandigimda gebelik olustu ama kimyasal gebelikti dusuk yaptim.. simdi gonal f kullandim doktor takip etti yumurtalar yeterli olgunluga ulasinca catlatma ignesi yaptim 36. Saatte de asilamam gerceklesti. Asilama islemi cok basit esinden alinan ornekleri labrotuvar ortaminda yikaniyor en hareketlileri ve kalitelileri seciliyor onu sana enjekte ediyorlar 30 dk yatiriyorlar sonra ginderiyorlar
ben gonal f ile aşılama yaptırdım ve tuttu. yumurtaarım klomene cevap vermemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?