Buyur Allahin izniyle benim bir tane büyüdü. Ikincisi de arkadan gelisioduPkoslu olup kac yumurtaniz olustu? merak ettim ya 50iu ile cok buyur mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyur Allahin izniyle benim bir tane büyüdü. Ikincisi de arkadan gelisioduPkoslu olup kac yumurtaniz olustu? merak ettim ya 50iu ile cok buyur mu ?
belli oldu canım malsef 0,100 hüsran ilk aşılama ben 2.yi yapmadan tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum çünkü yaş 33 olduTest gününüz bugün galiba.sonuç belli oldu mu?
canım sonuç hüsran 0,100 tüp bebek düşünüyorumTest gününüz bugün galiba.sonuç belli oldu mu?
yardımcın olsun cnm inşlhh tutarBugun kontrolum vardi 16x17 mm 1 tane yumurta olusmus bir gun daha vurun dedi yarin tekrar cagirdi bu ayda tutmazsa laparoskopi yapalim dedi sag tup kapali yumurta da soldan gelismis dua edin bana cok yoruldum artik![]()
Üzüldüm.ben de test gününü göremeden 10.günde regl oldum.aşılamayla devam etmeyeceğim sanırım,bakalım doktor ne önerecek.hakkımızda hayırlısı canımcanım sonuç hüsran 0,100 tüp bebek düşünüyorum![]()
Hayirlisi olsun hepimiz icin.. dr bana 1 ay ara sonra tekrar asilama dedi ama bende devam etmicem bu drla. Izmirde iyi bir tup bebek merkezi buldum adamlar harbiden isinin ehliymis giden arkadaslarim hep olumlu sonuc aldilar. Asilamada yapiyorlarmis biraz tuzlu olacak ama burdaki drlarda surunmektense.....Üzüldüm.ben de test gününü göremeden 10.günde regl oldum.aşılamayla devam etmeyeceğim sanırım,bakalım doktor ne önerecek.hakkımızda hayırlısı canım
İZMİRDE NERESİYMİŞ acaba eğer herkes memnun kaldıysa vardır bi iş bende giderim ne yapayım artık umut tükendi banada söler misin hangi merkezHayirlisi olsun hepimiz icin.. dr bana 1 ay ara sonra tekrar asilama dedi ama bende devam etmicem bu drla. Izmirde iyi bir tup bebek merkezi buldum adamlar harbiden isinin ehliymis giden arkadaslarim hep olumlu sonuc aldilar. Asilamada yapiyorlarmis biraz tuzlu olacak ama burdaki drlarda surunmektense.....
Irembe diye bir merkez.. birde simeyra yanlis yazmadiysam ikisinide suan arastiriyorum sende arastir burda paylasalim ikisinden birisine gidicem.. nerde oturuyosunuzİZMİRDE NERESİYMİŞ acaba eğer herkes memnun kaldıysa vardır bi iş bende giderim ne yapayım artık umut tükendi banada söler misin hangi merkez
Merhaba kızlar bugün ilk asilamam oldu umarım tutar
Gonalf kullandım 15 mart test günüm
MALATYA ÇOK UZAK YANİIrembe diye bir merkez.. birde simeyra yanlis yazmadiysam ikisinide suan arastiriyorum sende arastir burda paylasalim ikisinden birisine gidicem.. nerde oturuyosunuz
Pko var ben de adetler düzenli 32 günde bir sadece ultrasonda pko varIns Rabbim nasib eder cnm.sende demi pko var.reglin nasil duzenlimi?kac doz atildin igne?kac cm yumurta boyutlarin?asilama olurken doktor ultrason kullandimi
Benimde ultrasonlo kontrol etmedi..etmesimi gerek
Neden peki? Sperm gidisini yumurtaya ulasip ulasmadigini mi goruyor kontrol ediyor ultrasonda?? Eger oyleyse neden benimkine bakmadi ihmal mi varrrrr :-@
Ben 14 .günde hamile kaldımBeklemek cok zor gerçekten tamm canim mutlaka yazcam Insallah bebeğim benimledir![]()
Ben 14 .günde hamile kaldım