Gonal f ile asilama yaptiranlar

Gonal f ile asilama olan varmi

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Bugun kontrolum vardi 16x17 mm 1 tane yumurta olusmus bir gun daha vurun dedi yarin tekrar cagirdi bu ayda tutmazsa laparoskopi yapalim dedi sag tup kapali yumurta da soldan gelismis dua edin bana cok yoruldum artik :(

Allah
Bugun kontrolum vardi 16x17 mm 1 tane yumurta olusmus bir gun daha vurun dedi yarin tekrar cagirdi bu ayda tutmazsa laparoskopi yapalim dedi sag tup kapali yumurta da soldan gelismis dua edin bana cok yoruldum artik :KK43:
yardımcın olsun cnm inşlhh tutar

Üzüldüm.ben de test gününü göremeden 10.günde regl oldum.aşılamayla devam etmeyeceğim sanırım,bakalım doktor ne önerecek.hakkımızda hayırlısı canım
Hayirlisi olsun hepimiz icin.. dr bana 1 ay ara sonra tekrar asilama dedi ama bende devam etmicem bu drla. Izmirde iyi bir tup bebek merkezi buldum adamlar harbiden isinin ehliymis giden arkadaslarim hep olumlu sonuc aldilar. Asilamada yapiyorlarmis biraz tuzlu olacak ama burdaki drlarda surunmektense.....

Hayirlisi olsun hepimiz icin.. dr bana 1 ay ara sonra tekrar asilama dedi ama bende devam etmicem bu drla. Izmirde iyi bir tup bebek merkezi buldum adamlar harbiden isinin ehliymis giden arkadaslarim hep olumlu sonuc aldilar. Asilamada yapiyorlarmis biraz tuzlu olacak ama burdaki drlarda surunmektense.....
İZMİRDE NERESİYMİŞ acaba eğer herkes memnun kaldıysa vardır bi iş bende giderim ne yapayım artık umut tükendi banada söler misin hangi merkez

İZMİRDE NERESİYMİŞ acaba eğer herkes memnun kaldıysa vardır bi iş bende giderim ne yapayım artık umut tükendi banada söler misin hangi merkez
Irembe diye bir merkez.. birde simeyra yanlis yazmadiysam ikisinide suan arastiriyorum sende arastir burda paylasalim ikisinden birisine gidicem.. nerde oturuyosunuz

Ins Rabbim nasib eder cnm.sende demi pko var.reglin nasil duzenlimi?kac doz atildin igne?kac cm yumurta boyutlarin?asilama olurken doktor ultrason kullandimi
Pko var ben de adetler düzenli 32 günde bir sadece ultrasonda pko var
450 kullandım 3 yumurta oluştu 17 olunca aşılama oldum asilamada ultrason kullanmadı dr o ne ki onu duymadım

Yani asilama sirasinda ultrasonla kontrol etmedimi doktorun cnm?

Neden peki? Sperm gidisini yumurtaya ulasip ulasmadigini mi goruyor kontrol ediyor ultrasonda?? Eger oyleyse neden benimkine bakmadi ihmal mi varrrrr :-@

Neden peki? Sperm gidisini yumurtaya ulasip ulasmadigini mi goruyor kontrol ediyor ultrasonda?? Eger oyleyse neden benimkine bakmadi ihmal mi varrrrr :-@

Dur hemen kizma ;)yumurtaya ulastigini gostermez okadar.ama en azindan spermlerin tupe ilerledigini gormesi lazim doktorun.benimde ilk asilamamda seninki gbi olmustu.bi girdim odaya ne bi ultrason war ne bisey.doktor kendi gordu sadece.baya kzmistim bnde.sora yazdim buraya cogu kisi ultrason esliginde asilama olmus.anliyacagin.bende nasipse 2.asilamayi olucam bu doktor ultrasonla ypiomus islemi

Back
X