Gonal f kalem kullananlar acil yardım lütfeeennnnn:((

serenay83

kün fe ye kün..
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
753
98
323
İstanbul
Kızlar aşılamam için bu ay start verildi. dr.um gonal f kalem verdi 37.5 doza ayarlayıp çarşambaya kadar yap,sonra kontrole gel dedi.ben az önce ilk iğnemi yaptım ama oldumu olmadımı emin olamıyorum.internette videosunu izledim.dozu enjekte ederken 3-4 kez tık sesi geliyor.ama ben yaparken 1 kez tık sesi geldi.offf napıcam ben yaa nasıl emin olcam(( kullananlar varsa bişiy yazsınnn nolurrrrrr..........

canım o dozda bı kere tık sesı gelmesı gerekıoo endselenme , bende 75 yapıorum 2 tık sesı gelıoo hersey gayet yolunda stress yapma sakın su ewredee :)

canım o dozda bı kere tık sesı gelmesı gerekıoo endselenme , bende 75 yapıorum 2 tık sesı gelıoo hersey gayet yolunda stress yapma sakın su ewredee :)

Cnm cok tsk ederim cvbin icin.bugun kontrole gelmistim drma sordum dogru yapmisim dedigin gibiymiss.offf stres yapmamak ne mumkun.ins asilamalarimiz tutar da su sikintilardan kurtuluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…