Gonal f kullanan var mı

Ozi_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
19
8
286
35
Tüp bebek iğnesinden olan gonal f kullanmaya başladım aletimin 3. günü 2tane yaptım göbekten adetim devam ediyor bu normal mi

arkadaşlar size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.bende gonal f 300 kullandım bu ay 75 ml olarak 5 gün kullandım benim anlamadığım 300 ml nasıl oldu da 5 gün gitti sağlıkçı biri vurmuştu iğneleri acaba bir yanlışlık mı oldu eksik mi vurunmuş oldum

arkadaşlar size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.bende gonal f 300 kullandım bu ay 75 ml olarak 5 gün kullandım benim anlamadığım 300 ml nasıl oldu da 5 gün gitti sağlıkçı biri vurmuştu iğneleri acaba bir yanlışlık mı oldu eksik mi vurunmuş oldum
iğnenin üzerinde 300 yazıyor ama yaklaşık olarak 370çıkıyor demişti bana doktorum. hatta kalan iğnelerimi attırmadı, içinde kalan miktarları birleştirip bir kaç gün daha fazladan kullanabilmemi sağlamıştı.

üstelik ben günde 225 kullanıyordum, o yüzden artan miktarları birleştirip kullanabilmem ciddi bir ekonomik kolaylık sağlamıştı bana. endişelenmeyin hemşire eksik yapmamıştır, ürün fazla çıkıyor.

Back
X