arkadaşlar bende igneye yeni başladım.bu igneyi kullanıp hamile kalan varmı peki çoklu gebelik oranı çok fazla deniyo.çogul gebe kalan varmı.cevap verirseniz sevinirim.
arkadaşlar ben bu ay gonal f başlıcam aranızda kullanıpda hamile kalan varmı
kızlar ben yarın başlıcam inşallah iğnelere bana dua edin ne olur..
slm arkadaşlar ben gonal-f adlı iğneyi 4 gündür kullanıyorum göbekten vuruluyorum hergün aynı saatte 37.5 ml oluyo bana dr öyle dedi 3ay gonophene kullandım gayet iyi sonuç vermiş buay ilk ve son olarak iğneleri kullancam dr bu iğnelerle şansın çok yüksek dedi inş tek seferde tutar :1no2: benim iğneler 2milyardı raporla 180e aldık:çok üzgünüm: sadecegonal-fle bitmiyo 7gün onu vurulduktan sonra birde çatlatma iğnesi vurulacak allah hepimizin yardımcısı olsun:teselli:
gonal f tüp bebek tedavisi için değilmi, ben kullnadım şimdi hamileyim,
mrh. arkadaşlar bu iğneye ben dün başladım.dr. um bana bunu 3 gün vurulmam gerektiğini söyledi.4. gün kontrole çağırdı.göbekten yapılıyor bu iğne.ama çok stres yapıyorum...stresin bana çok zararlı olacağını biliyorum ama elimde değil.inş.rabbim fazla uğraştırmaz.hayırlısıyla hamile kalırım.allah isteyen herkese versin...kullananlar yardımcı olursa sevinirim.. bu iğne tüp bebeğe. yada aşılamaya ön hazırlık değil galiba.yumurtayımı kaliteleştiriyor.???
Arkadaşlar bende tüp bebek ve ilaç raporumu yeni aldım,ama eczaneden öğrendiğim kadarıyla 1 ay önce gonal f ödeme şartları değişmiş ve artık gonal f in yarı fiyatını hasta ödüyormuş.Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirlermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?