• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f kullananlar bir bakarmısınız?

selam gonal f kullananlardan yanıt bekliyorum. ben şimdi üçüncü iğnemi oldum bir saat önce sıcaklardan mıııı yoksa iğneden mi bilmiyorum ama beynim böyle puslu uykulu oluyo ve reaksiyonu yumurtalık bölgemde hissediyorum sanki. uykulu bi halim var bu yan etkiler normal mi değil mi bilemiyorum ama merak ettim aratırken buraya geldim. tecrübeli arkadaşlar yazsınlar lütfen. kendimce hormon desteği alıyorum illaki vuçut dengesi bozulacak normal diyorum ama yine de merak etmeden duramıyorum.

yok canım ilaçların hiç bir yan etkisi yokmuş......doktor dedi bana.....
benim 3. tedavim ama seninkiler gibi bişey olmadı çok şükür..............bence ilaçlardan oluyo diye düşünmezsen geçer....................

bu topıge ugrayan yokmu bende yenı basldım gonal f 4500 lık 75lu kullanıorum hamıle kalan varmı kızlar aranızda

gaye hanım cok guzel bır dusuncenız var aslında facebookta tüp bebekle ılgılı sayfa yapılsa orda bulusur konusulur.olmazmı yapalımmı nedersınız.:69:

Slm cnm bende dun basladim benimde yuksej doz 350 ama suan sadece kasik agrisi ve ara ara ates var ama cok kotuysen doktorunla gorus

Slm cnm bende dun basladim benimde yuksej doz 350 ama suan sadece kasik agrisi ve ara ara ates var ama cok kotuysen doktorunla gorus
selam kızlar bende bu ilacı kullanmaya başlayalı yenı oldu 3. günüm bugun yarın kontrolum var bakalım büyümüşlermi yumoşlarım :) size bi sorum olacak bu ilacı kullandıktan sonra illaki aşılama mı yapılacak doktorum henuz bılgılendırmedı benı yumurtaların durumuna göre bakıcaz fln dedi ben bir kez aşılama yaptırmak istiyorum illaki 3 kez falan şart değil dimi yaptırmak

Gonal f kullandım bitimine yakın göğüslerimde ağrı başladı aşılamam yapıldı ve ilacın bitiminin üzerinden 10 gün geçti ve şu an göğüslerim şişti ve çok ağrı var. Böyle birşey yaşayan var mı???

Merhaba Arkadaslar,

Ben cok sukur pazartesı gunu tup begek ılaclarılana basladım.Gonal f 450 mll-ılactan doctor gunluk 150 ml lık doz verdı ve cuma gunu ıse kontrolum var .sonrakı asamalar ne oluyor cuma kontrolden sonra ne yapılacak .5 kutu aldım ancak gunluk 150 ml lık kullanıyorum . Youmlarınızı beklıyorum.
Ilk denemem ve cok streslıyım yumurta toplama ıslemı nezaman oluyor zor oluyor mu ?

Bugun benim 3.gunum 300 unite kullaniyorum acayip basim agridi dun halsizlik hafif gaz siskinlik yapiyor doktorum aradim normal olabilir dedi

Canım gonalf yapmaz yan etkisi yok yanında gün içinde veya akşam aldığın hap yapmış olabilir

Bu dozu yumurta sayisina gore mi veriyor doktor heralde yumurtasi AZ olana yuksek doz, cok olana dusuk doz veriliyor gonal f

Back
X