Gonal F kullanınca yumurta sayısı artar mı ?

Ksry68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
35
5
86
37
Adetin ilk günü görünen folikül sayısı gonal F kullaninca artar mı, ilk gün hepsi görünmeye bilir mi

Maalesef yumurta sayısını artırmamızın bilimsel olarak imkanı yok. Ama adet günü gittiğinizde görünen foliküller iğnelerle birlikte büyümeye başlayacaklar, başta sayılanla sonradan büyüyen değişebilir tabi ki, folikülleriniz iğnelere ne kadar olumlu tepki verirse o kadar fazla yumurtanız gelişir ama sayı artmaz, ben bu şekilde biliyorum.

Tabiki artabilir yumurta sayısını çoğaltan ilaçlar bunlar herkesin bünyesine göre cevap şekli vardir pcolarda daha çok yumurta büyüyebilir ama çatlar mi ilerler mi zaman gösterir. Hormonel bı durum. Rezervinizde sknti yoksa hormonel sknti yok ise iğnelerle daha çok yumurta oluyor büyüyor catliyot ama birinde birşey eksik oldumu sayı düşebilir

Adetin ilk günü görünen folikül sayısı gonal F kullaninca artar mı, ilk gün hepsi görünmeye bilir mi
Artırmaz olan yumurtaları büyütür,tabi
Ki ilk gün 1 tane büyük görünür 10.gün 12. Gün 8-10 yumurtan büyümüş olur gonal f den

Beşinci gün sayıda değişiklik olmamış, belki küçüktü ilk gün görünmemistir diye düşünmüştum 😥

Beşinci gün sayıda değişiklik olmamış, belki küçüktü ilk gün görünmemistir diye düşünmüştum 😥
Sizin bu ilk tedaviniz mi birde amh değeriniz nedir. 5.gün aslında daha erken gibi benim yumurtalarım ikinci hafta da artmaya başladı hep. Benimde ilk tedavimde çok az folikülüm göründü o yüzden az yumurtam toplandı sonradan toplanan yumurta sayım arttı, ben bunu vitamin desteklerine bağlıyorum. Yumurta sayım artmadı tabi ki ama büyüyemeyen foliküllerim harekete geçti bence, sıkmayın canınızı zamanla daha iyi olur.

Back
X