- 20 Ekim 2019
- 18
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hulyamalatya
-
Öncelikle herkeze merhaba canlar yeni katıldım aranıza..2 yıllık evliyim ve hiç bir sıkıntımız olmamasına rağmen gebelik oluşmadı..gonal f kullanarak 11 ekimde aşılama yaptım bugün 10.günüm ve stresten çatlayacam tuttumu tutmadı mı diyearanızda benim gibi olan var mı varsa ve sonucu pozitif olan varsa belirtileri neler bilgilendirir misiniz
Amin canım teşekkür ederim..inan bende bütün belirtileri yaşadım umutlarım tavandı yani ama nasip değilmiş kısmet..Allahın elbet vardır bi bildiği..inşallah sen müjdeni alırsın...sonucunu bizimle paylaş canm
Canm ne yaptın inşallah güzel haberler almışsındırNasip canim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak inşallah.Rabbim dualarımızı kabul etsin bizlere evlat nasip etsin inşallah.Çarşamba gunu olumlu olumsuz paylaşırim durumumu insallah olumlu olur
Canm ne yaptın inşallah güzel haberler almışsındır
Üzülme canım Yaradanın vardır bi bildiği..Tevekkül edip bekleyecez..Malesef canim 15. gun kan testim negatif çiktı.Bir ay sonra 2.aşılama için tedaviye başlayacağım.
Canım kan sonucun kaç çıkmıştı benimde bugün 15nci gündü aşılamam negatif sonucum da 4 .54 merak ettim sizin kaçtı acabaMalesef canim 15. gun kan testim negatif çiktı.Bir ay sonra 2.aşılama için tedaviye başlayacağım.
Üzülme canım Yaradanın vardır bi bildiği..Tevekkül edip bekleyecez..
Canım kan sonucun kaç çıkmıştı benimde bugün 15nci gündü aşılamam negatif sonucum da 4 .54 merak ettim sizin kaçtı acaba
İnşallah sende en kısa zamanda pozitifi görürsün.benimde reglim 2 gün sonra olmam gerek olmassam tekrar testi tekrarlarim1.20 çıktı canim. 5 ve uzeri pozitif diyorlar seninkide çok yakınmış.Regl olmazsan tekrar test yaptır bence.Ben 16.gun regl oldum hafif hafif.
İnşallah sende en kısa zamanda pozitifi görürsün.benimde reglim 2 gün sonra olmam gerek olmassam tekrar testi tekrarlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?