GONAL F KULLANIYORUM AMA YUMURTA REZERVİM HALA AZ

Ahsenim-98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
9
4
1
50
Merhaba Gonal F 300 kullanıyorum. 6 part kullandım ama yumurta rezervim hala az. Devam dedi doktor. sadece 2 yumurta görünüyor olgunlaşıp olgunlaşmayacağı da meçhul. Ona göre tüp bebek tedavisine devam diyecek çok endişeliyim. Bildiğiniz önereceğiniz bir besin takviyesi varmıdır. dua edin bayanlar lütfen.

İyi de bu iğne o ay için birden çok yumurta gelişimine yaramıyor mu? Rezerv arttırıcı bir şey değil ki? chagiless medusares siz bilirsiniz canlar?
Aynen bebegim. Ultrasonda kaç tane yumurta görünüyorsa onların olgunlasmasini, doğru bir şekilde büyümesini sağlıyor. Ultrasonda görünen 2 yumurtayken 3-5 yapmaz. Benim öncesinde de 5ti. İğneyi kullanırken de 5ti. Değişen birşey olmaz sayıda.

İlaçlar olan yumurta sayınızı arttırmıyor, o ay olan folikülleri yeterli büyümesine yardımcı oluyor. Mesela normalde yumurtamız 10 mm Ye kadar büyüyor diyelim ilacı kullanırken 18 mm oluyor gibi.. çatlatabilmek için. Yeterli büyüme olmayan yumurta çatlamıyor

Bende gonal f 225 + merional 75 ile tedavi oluyodum. Fakat bunlar yumurta sayisina etki etmiyor olan yumurtayi buyutuyor. Ve maalesef rezerv artirici bir besinde ilacta yok. O ay mevcutta kac yumurtamiz varsa onlari buyutmeye yonelik tedavi goruyoruz. Bebis icin bir tek yumurta bile yeterli umudumuzu kaybetmiycez insallah gonlune gore olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…