GONAL F KULLANIYORUM AMA YUMURTA REZERVİM HALA AZ

Ahsenim-98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
9
4
1
50
Merhaba Gonal F 300 kullanıyorum. 6 part kullandım ama yumurta rezervim hala az. Devam dedi doktor. sadece 2 yumurta görünüyor olgunlaşıp olgunlaşmayacağı da meçhul. Ona göre tüp bebek tedavisine devam diyecek çok endişeliyim. Bildiğiniz önereceğiniz bir besin takviyesi varmıdır. dua edin bayanlar lütfen.

İyi de bu iğne o ay için birden çok yumurta gelişimine yaramıyor mu? Rezerv arttırıcı bir şey değil ki? 🤔 chagiless chagiless medusares medusares siz bilirsiniz canlar?
Aynen bebegim. Ultrasonda kaç tane yumurta görünüyorsa onların olgunlasmasini, doğru bir şekilde büyümesini sağlıyor. Ultrasonda görünen 2 yumurtayken 3-5 yapmaz. Benim öncesinde de 5ti. İğneyi kullanırken de 5ti. Değişen birşey olmaz sayıda.

İlaçlar olan yumurta sayınızı arttırmıyor, o ay olan folikülleri yeterli büyümesine yardımcı oluyor. Mesela normalde yumurtamız 10 mm Ye kadar büyüyor diyelim ilacı kullanırken 18 mm oluyor gibi.. çatlatabilmek için. Yeterli büyüme olmayan yumurta çatlamıyor

Merhaba Gonal F 300 kullanıyorum. 6 part kullandım ama yumurta rezervim hala az. Devam dedi doktor. sadece 2 yumurta görünüyor olgunlaşıp olgunlaşmayacağı da meçhul. Ona göre tüp bebek tedavisine devam diyecek çok endişeliyim. Bildiğiniz önereceğiniz bir besin takviyesi varmıdır. dua edin bayanlar lütfen.
Bende gonal f 225 + merional 75 ile tedavi oluyodum. Fakat bunlar yumurta sayisina etki etmiyor olan yumurtayi buyutuyor. Ve maalesef rezerv artirici bir besinde ilacta yok. O ay mevcutta kac yumurtamiz varsa onlari buyutmeye yonelik tedavi goruyoruz. Bebis icin bir tek yumurta bile yeterli umudumuzu kaybetmiycez insallah gonlune gore olur

Back
X