Gonal f, lucrin ve cetrodite uygun fiyata

duman_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
118
140
103
İstanbul
Arkadaşlar elimde bazı ilaçlar var bu sene bi daha denemeyeceğim için uygun fiyata vermek istiyorum. gonalf 450, lucrin ve cetrodide var 1 er kutu ilgilenen varsa bana mesaj yazabilir.

Merhabalar, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...

Arkadaşlar elimde bazı ilaçlar var bu sene bi daha denemeyeceğim için uygun fiyata vermek istiyorum. gonalf 450, lucrin ve cetrodide var 1 er kutu ilgilenen varsa bana mesaj yazabilir.

özelden mesaj atamıyorum gonalf almak ısterım ıstanbuldayım son kullanım ve fıyat nedır acıll

Merhabalar, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...

merhaba ılaçlar hangılerı son kullanımları nedır fıyat ne ıstıyorsunuz özellden mesaj atamıyorum ıstanbuldayım. özelden tel no verırsenız ararım. acıll

merhaba ılaçlar hangılerı son kullanımları nedır fıyat ne ıstıyorsunuz özellden mesaj atamıyorum ıstanbuldayım. özelden tel no verırsenız ararım. acıll

merhaba, elimdeki ilaçların detayları aşağıdadır. Bende istanbuldayım ve özelden mesaj yazamıyorum. Ama '' mail adresinden özel mesaj atabilirsin. umarım ilaçlar işine yarar. biliyorum masraflı ve zahmetli bir süreç. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşaallah...

Gonal-f 450 IU ----- skt. 02.2014 ----- 1 kutu -------------- Fiyatı : 200 tl
Menogon 75 IU -----skt. 12.2014 ----- 2 kutu – 9 ad. ------ Fiyatı : 150 tl
Clexane 4000 IU --- skt. 05.2015 ----- 1 kutu –10 ad. ----- Fiyatı : 70 tl
Clexane 4000 IU --- skt. 07.2014 ----- 1 kutu – 5 ad. ------ Fiyatı : 30 tl
Crinone %8 jel ----- skt. 04.2015 ----- 1 kutu – 15+2 ad.-- Fiyatı : 50 tl

Ayrıca aşağıdaki ilaçlarda vardır. Bu ilaçlarıda yanında ücretsiz olarak verebilirim.
Progestan 50 mg --- skt. 04.2014 ---- 2 kutu – 10+2 ad.
Estrofem 2 mg ----- skt. 02.2016 ----- 1 kutu – 28+2 ad.
Prednol 16 mg ----- skt. 02.2015 ----- 1 kutu – 15 ad.
Glifor 850 mg ------ skt. 03.2015 ----- 1 kutu – 100 ad.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gonal f, lucrin ve cetrodite çok çok altında vericem acildirrr. birisinin işine yarasın istiyorum. mail adresim

Merhaba, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden veya ''' mail adresinden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...

arkadaşlar elimde sadece lucrin ve cetrodite kalmıştır. ilgilenenler [ dan mesaj gönderebilir. çok uygun fiyata vericem.

arkadaslar elimde kendi tup bebek tedavimden kalan ilaclar var uygun fiyata vermeyi dusunuyorum.ben suan hamileyim allah her istiyene nasip etsin.ilgilenen arkadaslar varsa adresine mail atabilirler.ilaclar tedavinin hepsine yetecek kadar var ben 2tedavilik almistim.sukur gerek kalmadi.

arkadaşlar elimde sadece lucrin ve cetrodite kalmıştır. ilgilenenler dan mesaj gönderebilir. çok uygun fiyata vericem.

Mail adresini yazmışsın da, 1 hafta oldu sana mail göndereli, cevap bile göndermedin!!

Madem bakmayacaksın, ne yazıyorsun buraya.........

Back
X