Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilaçlar elimdedir günceldir.
istanbuldayım ama farketmez kargoylada gönderebilirim.nerde oturuyorsunuz kadriye hanım
Arkadaşlar elimde bazı ilaçlar var bu sene bi daha denemeyeceğim için uygun fiyata vermek istiyorum. gonalf 450, lucrin ve cetrodide var 1 er kutu ilgilenen varsa bana mesaj yazabilir.
Merhabalar, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...
merhaba ılaçlar hangılerı son kullanımları nedır fıyat ne ıstıyorsunuz özellden mesaj atamıyorum ıstanbuldayım. özelden tel no verırsenız ararım. acıll
özelden mesaj atamıyorum gonalf almak ısterım ıstanbuldayım son kullanım ve fıyat nedır acıll
şubat 2014 son kullanma tarihidir. 120b tlye verebilirimç
arkadaşlar elimde sadece lucrin ve cetrodite kalmıştır. ilgilenenler dan mesaj gönderebilir. çok uygun fiyata vericem.
bendede gonal f var 450
Mail adresini yazmışsın da, 1 hafta oldu sana mail göndereli, cevap bile göndermedin!!
Madem bakmayacaksın, ne yazıyorsun buraya.........