arkadaşlar elimde bazı tüp bebek ilaçları mevcut ihtiyaç sahibi birine ücretsiz vermek istiyorum ..
rabbim bu yolda uğraşan hiç kimsenin emeklerini boş çıkarmasın..amin
slm, ben de ikinci denememe baslamak istiyorum , uygun fiyatla alabilirim .
arkadaşlar özelden bir çok msj aldım ilaç ihtiyacı ile ilgili keşke herkese yardımcı olabilseydim ...
umut arkadaşımızdan ses çıkmazsa samsundan bi arkadaşa gönderiyorum. yani ilaçları elimden çıkarttım ...
rabbim herkese yardım etsin..
bu arada ilaç ihtiyacı olan arkadaşlar cider ile iletişime geçmeye çalışın orayada ilaç bağışında bulunan çok oluyor
ve tedavilerinden olumlu sonuç alan arkadaşlar parayla satmayın şu ilaçları evladınız için sadaka gibi düşünüp ücretsiz bi şekilde ihtiyaç sahibine ulaştırın lütfen..
ALLAH herkezin yar ve yardımcısı olsun ...
Verdiginiz kisiye hayirli ugurlu olsn acaba o cider arkadas kim bide ilaclar neredn veriliyor
amin inşallah ...
çider bi dernek arkadaşım(çocuk istiyorum derneği) bi miktar ücret karışığında üye oluyorsun ..bende üye olacaktım ama rapor hakkım olduğu için geri vazgeçtim yani 2. denemeden sonrası için ideal anlaşması olan merkezlerdede hatrı sayılr indirim alınabiliyor örn bahçeci grupla anlaşması vardı ..
Bende bahcecide basliyorum adet olmqyi bkliyorum bu konular hakkinda cok bilgim yokta oraya uye oldugum da uygun fiyatami aliyoruz acabai
arkadaşlar özelden bir çok msj aldım ilaç ihtiyacı ile ilgili keşke herkese yardımcı olabilseydim ...
umut arkadaşımızdan ses çıkmazsa samsundan bi arkadaşa gönderiyorum. yani ilaçları elimden çıkarttım ...
rabbim herkese yardım etsin..
bu arada ilaç ihtiyacı olan arkadaşlar cider ile iletişime geçmeye çalışın orayada ilaç bağışında bulunan çok oluyor
ve tedavilerinden olumlu sonuç alan arkadaşlar parayla satmayın şu ilaçları evladınız için sadaka gibi düşünüp ücretsiz bi şekilde ihtiyaç sahibine ulaştırın lütfen..
ALLAH herkezin yar ve yardımcısı olsun ...
özelden msjlar geliyor hala özelden msj yazma hakkım olmadığı için burdan yazıyorum elimde artık ilaç yok bi arkadaşa göndereceğim bilginize...
inş ilçaları gönderdiğiniz arkadaşda güzel haberler alır
bahçeci umutla anlaşması vardıı diğerleriyle yok diye biliyorum ..bi görüşme yapmıştım ben dernekle 150 tl verip üye oluyorsun derneğe tedavinide anlaşmalı yerde yaptırırsan yanlış hatırlamıyorsam 650 tl idi sanırım o kadaar indirim yapılıyor..detay için dernekle görüşebilirsin yine yanlış bligilendirme yapmak istemem..[/QUOT,
çider için bende aradım danışmak için 150 tl dernege uyelik parası hala aynı da...şu 650 dedigin rakam ? hade yanlış hatırla 1000 tl olsun.. bu ne zamanın indirim fiyatı ? dun aradım nuray hanım hiiiç bir kadar indirimden bahsetmedi. hatta bugun gene arayayım ?
ben mi çideri ben mi yanlış anladım yoksa sen bir sıfır eksik mi yazdın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?