gonal-f ,menagon, cetrotide ....

ebrumeric

3 aşk var bir kalpte :)
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
188
0
26
Diğer
...................................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar elimde bazı tüp bebek ilaçları mevcut ihtiyaç sahibi birine ücretsiz vermek istiyorum ..
rabbim bu yolda uğraşan hiç kimsenin emeklerini boş çıkarmasın..amin

slm, ben de ikinci denememe baslamak istiyorum , uygun fiyatla alabilirim .

arkadaşlar parça parça uğraşmak istemiyorum o yüzden tüp bebeğe yeni başlayacak birine göndermek istiyorum ilaçlarn hepsini o yüzden kusura bakmayın..
umut arkadaşım parayla vermek istemiyorum eğer ihtiyaç sahibi isen gerçekten ücretsiz vermek isterim ..adres bilgilerini gönderirsen soğuk zincirle beraber en hızlı gönderim yapan kargo ile göndereceğim ilaçları..
elimdeki ilaçlar ise
2 kutu gonal -f
2 kutu cetrotide
2 kutu menagon
1 kutu cirone jel
yarım kutu estrofem
ve folbiol
şimdiden hayırlı olsun...
ben özelden msj atamıyorum umut11 telefon numaranı gönderirsen iletişime geçerim sizinle
iyi günler...

özelden msj atan arkadaşım..umut arkadaşımız dan ses çıkmazsa sana gönderirim bilgilerini at istersen sen yinede..

arkadaşlar özelden bir çok msj aldım ilaç ihtiyacı ile ilgili keşke herkese yardımcı olabilseydim ...
umut arkadaşımızdan ses çıkmazsa samsundan bi arkadaşa gönderiyorum. yani ilaçları elimden çıkarttım ...
rabbim herkese yardım etsin..
bu arada ilaç ihtiyacı olan arkadaşlar cider ile iletişime geçmeye çalışın orayada ilaç bağışında bulunan çok oluyor
ve tedavilerinden olumlu sonuç alan arkadaşlar parayla satmayın şu ilaçları evladınız için sadaka gibi düşünüp ücretsiz bi şekilde ihtiyaç sahibine ulaştırın lütfen..

ALLAH herkezin yar ve yardımcısı olsun ...

Verdiginiz kisiye hayirli ugurlu olsn acaba o cider arkadas kim bide ilaclar neredn veriliyor

Verdiginiz kisiye hayirli ugurlu olsn acaba o cider arkadas kim bide ilaclar neredn veriliyor

amin inşallah ...
çider bi dernek arkadaşım(çocuk istiyorum derneği) bi miktar ücret karışığında üye oluyorsun ..bende üye olacaktım ama rapor hakkım olduğu için geri vazgeçtim yani 2. denemeden sonrası için ideal anlaşması olan merkezlerdede hatrı sayılr indirim alınabiliyor örn bahçeci grupla anlaşması vardı ..

Bende bahcecide basliyorum adet olmqyi bkliyorum bu konular hakkinda cok bilgim yokta oraya uye oldugum da uygun fiyatami aliyoruz acabai

Bende bahcecide basliyorum adet olmqyi bkliyorum bu konular hakkinda cok bilgim yokta oraya uye oldugum da uygun fiyatami aliyoruz acabai

bahçeci umutla anlaşması vardıı diğerleriyle yok diye biliyorum ..bi görüşme yapmıştım ben dernekle 150 tl verip üye oluyorsun derneğe tedavinide anlaşmalı yerde yaptırırsan yanlış hatırlamıyorsam 650 tl idi sanırım o kadaar indirim yapılıyor..detay için dernekle görüşebilirsin yine yanlış bligilendirme yapmak istemem..

samsundaki arkadaşım asya idi sanırım umut arkadaşımızdan ses çıkmadığı için sana göndereceğim özelden msj atamadığım için yine burdan yazıyorum soğuk zincir bulup bu hafta içinde en geç önümüzdeki hafta içi gönderimini yapcam bilgine cnm ..

hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberini almak nasip olsun..

asya adres bilgileriin mevcut cnm eksiklik yoksa tmmdır..
bu msj sayısı yüüznden msj atamamakta deli etti beni neyse sağlık olsun diyelim:)

canım keşke herkez senin gibi düşünse :13:

özelden msjlar geliyor hala özelden msj yazma hakkım olmadığı için burdan yazıyorum elimde artık ilaç yok bi arkadaşa göndereceğim bilginize...

özelden msjlar geliyor hala özelden msj yazma hakkım olmadığı için burdan yazıyorum elimde artık ilaç yok bi arkadaşa göndereceğim bilginize...

inş ilçaları gönderdiğiniz arkadaşda güzel haberler alır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…