- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.483
- 53
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah kuzumSelam canım öncelikle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim ilk aşılama letu hap ve ovitrele ile oldu tutmadı dün doktora gittim gonal f ve ovitrelle iğne yazdı bugünden kullanmamı istedi 5 gün kullan perşembe kontrole gel dedi bakalım inşallah tutar isteyen herkese nasip etsin Rabbim çokça amin
İyi akşamlar. Son durumunuz nedir acaba bende aynı yoldan geçiyorum şu anSelam canım öncelikle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim ilk aşılama letu hap ve ovitrele ile oldu tutmadı dün doktora gittim gonal f ve ovitrelle iğne yazdı bugünden kullanmamı istedi 5 gün kullan perşembe kontrole gel dedi bakalım inşallah tutar isteyen herkese nasip etsin Rabbim çokça amin
Selam 22 Kasım da kan verdim negatif çıktı 23 de regl oldum zaten sonra doktorum gonalf 900 ile aşılama olacağımı söyledi ilk aşılamam letu hap ile olmuştu tek yumurta sağda 18 cm ulaşmıştı bu gonalf ile 75 dozda iğneleri vurdum sağda 17 cm bir yumurtam oluştu sadece tek yumurta oda yeterli dedi çatlatma iğnesi vurdum o gece bugün de 2.aşılamamı oldum bakalım hayırlısı Nasip etse de etmese de herşey Allajtan inşallah nasip eder emeklerimiz çabalarımız hayallerde kalmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin heyecan yoktu ilk olduğu gibi ama korku vardı kaygı vardı o masada hayallerim vardı sadece dua ettim donuktum ağrım da çok olmadı bu kez eşimin numune örneği de az gibiydi pek umudum yok gibi kafa yormak istemiyorum çünkü geçen aşılama çok umutluydum ve çok yıprattı beni sonucu umarım bu defa Rabbim ol der ve oldurur Aminİyi akşamlar. Son durumunuz nedir acaba bende aynı yoldan geçiyorum şu an![]()
Hakkımıza hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bizim ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bende 75 ile başlamıştım ama yeterli gelmedi. 112.5 doza yükseltti doktor. Aynı zamanda incir kürü yaptım büyüdü çok şükür. Çatlatma yaptık. Bekliyoruz rabbim nasip ederse inşallah. Bende geçen ay çok umutluydum bu ay hiç umudum yok gibi bilmiyorumSelam 22 Kasım da kan verdim negatif çıktı 23 de regl oldum zaten sonra doktorum gonalf 900 ile aşılama olacağımı söyledi ilk aşılamam letu hap ile olmuştu tek yumurta sağda 18 cm ulaşmıştı bu gonalf ile 75 dozda iğneleri vurdum sağda 17 cm bir yumurtam oluştu sadece tek yumurta oda yeterli dedi çatlatma iğnesi vurdum o gece bugün de 2.aşılamamı oldum bakalım hayırlısı Nasip etse de etmese de herşey Allajtan inşallah nasip eder emeklerimiz çabalarımız hayallerde kalmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin heyecan yoktu ilk olduğu gibi ama korku vardı kaygı vardı o masada hayallerim vardı sadece dua ettim donuktum ağrım da çok olmadı bu kez eşimin numune örneği de az gibiydi pek umudum yok gibi kafa yormak istemiyorum çünkü geçen aşılama çok umutluydum ve çok yıprattı beni sonucu umarım bu defa Rabbim ol der ve oldurur Amin
Benim ki aşılama değil. Aşılama tedavisiyle ilerliyor ama aşılama yaptırmadım henüz. 2 yumurtam vardı 18 mm. 2 gün sonrasına çatlatma verdi 20 mm olur dedi. Çatlatmayı yaptım. Günleri değerlendirdim bekliyorum bakalım nasıl olacakAmin inşallah sizin hangi gün aşılama oldu kaç yumurtanız vardı kaç cm büyüdü acaba bende tek yumurta oluştu doktorumda zaten istediğimiz bu dedi tek yumurta olsun sağlıkla gelişsin ve dölenme olsun dedi de dazla yumurta bence şansı arttırır
Amiiiin inşallah canım. Adetlerin düzenliyse korkma hiç. Benim hiç düzenli değildi. Senin kaç günün var öğrenmen içinRabbim nasip eder inşallah çok bekletmeden hakkımızda hayırlısı olsun bizimde 3.5 yıl olacak eşimde de bende sorun yok daha önce bir doktor pcos denmişti ama şimdi tedavi gördüğüm doktorum sen pcos değilsin dedi bilmiyorum yıpratıcı bir süreç sonu güzel olur inşallah
İnşallah güzel haberler alırsınız geçen sene ikinci aşılamam da hamile kalmıştım umut olması için yazmak istedimSelam 22 Kasım da kan verdim negatif çıktı 23 de regl oldum zaten sonra doktorum gonalf 900 ile aşılama olacağımı söyledi ilk aşılamam letu hap ile olmuştu tek yumurta sağda 18 cm ulaşmıştı bu gonalf ile 75 dozda iğneleri vurdum sağda 17 cm bir yumurtam oluştu sadece tek yumurta oda yeterli dedi çatlatma iğnesi vurdum o gece bugün de 2.aşılamamı oldum bakalım hayırlısı Nasip etse de etmese de herşey Allajtan inşallah nasip eder emeklerimiz çabalarımız hayallerde kalmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin heyecan yoktu ilk olduğu gibi ama korku vardı kaygı vardı o masada hayallerim vardı sadece dua ettim donuktum ağrım da çok olmadı bu kez eşimin numune örneği de az gibiydi pek umudum yok gibi kafa yormak istemiyorum çünkü geçen aşılama çok umutluydum ve çok yıprattı beni sonucu umarım bu defa Rabbim ol der ve oldurur Amin
Daha çok var 12 günüm var canım adetlerim de düzenli şükür bazen aksıyordu 32 35 günde bir oluyorum zaten bazen 45 48 bulduğu da olmuştu muhtemelen stres kaynaklı ama şükür son 6/7 aydır hiç aksamıyorAmiiiin inşallah canım. Adetlerin düzenliyse korkma hiç. Benim hiç düzenli değildi. Senin kaç günün var öğrenmen için
Selam bacım bende aşılama yaptırıcam işlem çok acıyor mu çok korkuyorumSelam 22 Kasım da kan verdim negatif çıktı 23 de regl oldum zaten sonra doktorum gonalf 900 ile aşılama olacağımı söyledi ilk aşılamam letu hap ile olmuştu tek yumurta sağda 18 cm ulaşmıştı bu gonalf ile 75 dozda iğneleri vurdum sağda 17 cm bir yumurtam oluştu sadece tek yumurta oda yeterli dedi çatlatma iğnesi vurdum o gece bugün de 2.aşılamamı oldum bakalım hayırlısı Nasip etse de etmese de herşey Allajtan inşallah nasip eder emeklerimiz çabalarımız hayallerde kalmaz Rabbim isteyen herkese nasip etsin heyecan yoktu ilk olduğu gibi ama korku vardı kaygı vardı o masada hayallerim vardı sadece dua ettim donuktum ağrım da çok olmadı bu kez eşimin numune örneği de az gibiydi pek umudum yok gibi kafa yormak istemiyorum çünkü geçen aşılama çok umutluydum ve çok yıprattı beni sonucu umarım bu defa Rabbim ol der ve oldurur Amin
Amin inşallah Allah razı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizlereİnşallah güzel haberler alırsınız geçen sene ikinci aşılamam da hamile kalmıştım umut olması için yazmak istedim
Benimde 14 günüm var. Geçmez artık günler maalesefDaha çok var 12 günüm var canım adetlerim de düzenli şükür bazen aksıyordu 32 35 günde bir oluyorum zaten bazen 45 48 bulduğu da olmuştu muhtemelen stres kaynaklı ama şükür son 6/7 aydır hiç aksamıyor
Selam korkmayın acı eşiğim çok düşük benim bu aşılamamı hissetmedim desem yeridir ilk aşılamam da ağrım çok oldu ama korkmayın alttan muayene gibi düşünün onu yaptırmak ile bu aynı nerdeyse inşallah ağrı olmaz ve ilk aşılamanız da tutarSelam bacım bende aşılama yaptırıcam işlem çok acıyor mu çok korkuyorum
Ölüyorum ağrıdan yanma batma çok oluyor sağ tarafta zaten yumurtam sadece sağda gelişmişti 1 taneydi umudum hiç yok ve yolculuk yaptım bugün Diyarbakır’dan Mardin’e gittim ve geri döndüm dedim ya bu ay çok üstüme düşmeyeceğim geçen ay çok uzandım sadece lavaboya kalktım olmadı bu ay da rutin davranıyorum hiç aşılama olmamış gibiBenimde 14 günüm var. Geçmez artık günler maalesefiki üç gün bir şey değil ve 6/7 aydır da gününde oluyorsan sıkıntı olmaz pcosla ilgili bence canım. Rabbim hakkımıza hayırlısını nasip etsin inşallah. Umarım ikimizde göz aydınlığı dileriz birbirimize
kasıklarında ağrı oluyor mu
Genelde gece yatarken ufak ağrılarım oluyordu bir sene geçince çok hatırlamıyorum ama öyle çok ağrım olmadı sadece ikinci aşılama yapıldıktan bir kaç dakika sonra çok şiddetli ağrı acı gibi bir şey oldu ayağa kalkınca geçtiAmin inşallah Allah razı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizlere
ama bu kez aşırı derece de 2 gün akşama doğru başlayan bir ağrım oldu yumurtam sağda idi ve sağ tarafım ağıryo yanma gibi bir acı batmalar oluyor sanki bir şey içinde büyüyor da sağa sola değip canımı yakıyor acıtıyor geçen aşılamam da bu olmadı evet ağrım oldu ama böyle bir ağrı değildi bu aşılama da ise aşılama olduğum gün hiç ağrım olmadı ama işte 2.gün akşam başladı ve şişkinlik de çok var kist olabilir mi bilmiyorum kist varmış gibi bir ağrı çünkü bu sizin de böyle oldu mu acaba
Anladım belki kiste dönüşmüş olabilir bakalım hayırlısı olsun inşallah vardır elbette zamanı çok bekletmeden nasip eder inşallah RabbimGenelde gece yatarken ufak ağrılarım oluyordu bir sene geçince çok hatırlamıyorum ama öyle çok ağrım olmadı sadece ikinci aşılama yapıldıktan bir kaç dakika sonra çok şiddetli ağrı acı gibi bir şey oldu ayağa kalkınca geçti
Benim doktorum ağrı var mı diye soruyor. Ağrı varsa güzel diyor. Umutsuz olma hiç. Bende de neredeyse hiç ağrı yok gibi. Düşünmemeye çalışıyorum. Arada sırada küçük batmalar hafif ağrı oluyor ama hemen geçiyor. Aklıma getirmek istemiyorum aslında. Ama yinede dikkat et canım. Zaten eğer bu dünyada nasibi varsa, Rabbim ol dediyse ne yaparsan yap olur fakat biz yine de tedbirimizi alalımÖlüyorum ağrıdan yanma batma çok oluyor sağ tarafta zaten yumurtam sadece sağda gelişmişti 1 taneydi umudum hiç yok ve yolculuk yaptım bugün Diyarbakır’dan Mardin’e gittim ve geri döndüm dedim ya bu ay çok üstüme düşmeyeceğim geçen ay çok uzandım sadece lavaboya kalktım olmadı bu ay da rutin davranıyorum hiç aşılama olmamış gibi