• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Gonal f pen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hiranur3434

Alahim.nolur dualarimi.kabul eyle ☹
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
750
473
103
37
Gonal f pen kulanip ve cetroide tup bebekde ,yumurtalar iyi gelisip hamile.kalan varmi ve bel agrisi yasadinizmi?

Gonal f değilde cetrotide benim tedavimde de vardı yumutya toplamada 13 yumurtam toplanmıştı. Sonucum da pozitifti .Transfer sonrası test gününe kadar ara ara bel ağrımda olmuştu.

Gonal f değilde cetrotide benim tedavimde de vardı yumutya toplamada 13 yumurtam toplanmıştı. Sonucum da pozitifti .Transfer sonrası test gününe kadar ara ara bel ağrımda olmuştu.
cok tesekkerler cnm insalah bende güzel haberler alrm transerden önce ve sonra neye dikkat ettın cnmm smyr35 smyr35

gonal f yerıne ne kulanmsdn cnm
Benim tedavimde fostimon,merional bir de cetrotide vardı. Transferden önce çok dikkat ettiğim bişey olmadı ama transfer sonrası hergün ceviz yumurta yemiştim. Protein ağırlıklı beslenmiştim. Ve evde dinlenmiştim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ben pozitifi yaşadım bir çok güzel duyguyuda yaşadım ama sonrası olmadı maalesef. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Benim tedavimde fostimon,merional bir de cetrotide vardı. Transferden önce çok dikkat ettiğim bişey olmadı ama transfer sonrası hergün ceviz yumurta yemiştim. Protein ağırlıklı beslenmiştim. Ve evde dinlenmiştim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ben pozitifi yaşadım bir çok güzel duyguyuda yaşadım ama sonrası olmadı maalesef. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Cnm cok saol cok.uzuldm dusukmu oldu

Back
X