- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hiranur3434
Gonal f pen kulanip ve cetroide tup bebekde ,yumurtalar iyi gelisip hamile.kalan varmi ve bel agrisi yasadinizmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkerler cnm insalah bende güzel haberler alrm transerden önce ve sonra neye dikkat ettın cnmmGonal f değilde cetrotide benim tedavimde de vardı yumutya toplamada 13 yumurtam toplanmıştı. Sonucum da pozitifti .Transfer sonrası test gününe kadar ara ara bel ağrımda olmuştu.
gonal f yerıne ne kulanmsdn cnmcok tesekkerler cnm insalah bende güzel haberler alrm transerden önce ve sonra neye dikkat ettın cnmmsmyr35
Benim tedavimde fostimon,merional bir de cetrotide vardı. Transferden önce çok dikkat ettiğim bişey olmadı ama transfer sonrası hergün ceviz yumurta yemiştim. Protein ağırlıklı beslenmiştim. Ve evde dinlenmiştim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ben pozitifi yaşadım bir çok güzel duyguyuda yaşadım ama sonrası olmadı maalesef. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.gonal f yerıne ne kulanmsdn cnm
Cnm cok saol cok.uzuldm dusukmu olduBenim tedavimde fostimon,merional bir de cetrotide vardı. Transferden önce çok dikkat ettiğim bişey olmadı ama transfer sonrası hergün ceviz yumurta yemiştim. Protein ağırlıklı beslenmiştim. Ve evde dinlenmiştim. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Ben pozitifi yaşadım bir çok güzel duyguyuda yaşadım ama sonrası olmadı maalesef. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
17 haftalık düşük oldu maalesefCnm cok saol cok.uzuldm dusukmu oldu
17 haftalık düşük oldu maalesef
Sayıda hareketlilikte düşüktü. Ama önümüzdeki ay yeniden test yapılcak bakalım.( cok - uzuldm cnm yaaa esinin sayisi ve hareketliligi kac cnm
Havuc suyu icsn cnm hareketllik icinSayıda hareketlilikte düşüktü. Ama önümüzdeki ay yeniden test yapılcak bakalım.