gonal f sonrası hamilelik

gonal f ve pregnyl kullandıgı ay hamile kalamayan fakat sonraki ay hamile kalanlar

• sonaki ay kendiliginden hamile kaldım

OY: 0 0,0%
  • tekrar kullanmak yada diger alternatifleri denemek zorunda kaldım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
kızlar ben geçen ay gonal f+çatlama iğnesi oldum ama hamile kalamadım acaba bu ay kalabilme ihtimalim var mı die merak ettim. aranızda benim gibi gonal f ve çatlama iğnesi kullanıp hamile kalamayan ama sonraki ayda kendiliginden kalan oldumu benim adet düzensizligim vardı ve yumurtlama bozuklugu vardı ama pco degil yani kist olmuyodu sadece yumurta rezervinin iyi olmasına ragmen yumurta üretme olmuyodu. cvblarınızı bekliyorum kızlar.

Bu sana nekadar yardımcı olur bilemiyorum ama ben gonal f in etkisini 3 ay sürdürdüğüne şu son üç aydır bizzat şahit oluyorum, 2 ay önce ilk kez gonal f kullandım ve yumurtam gayet güzel ve hızlı bir şekilde büyüyüp 10. gün çatladı, o ay hamile kalamadım ama sonrasındaki ay doktora da gitmediğim, hiçbir ilaç da almadığım halde yine 10. gün yumurtladım, ve bu ay da yine 10. gün yumurtladım yani eğer geçen ay gonal f kullandıysanız bu ay hemen arkasından yine bir yardımcı üreme tekniği denemenize hiç gerek yok, doğal yollarla hamile kalmaya bakın derim :34: hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım :31:

teşekkürler canım senin adetlerinde sürekli düzensizmi olurdu benim öylede adetim bu gün bitti hayırlısıyla yoğun ve uzun bi adet dönemi oldu ama heralde yumurtalıklar ve rahim temizlenmiş yeni bi aya hazırlanmıştır umarım.benimle aynı sorunları yaşayıp gonal fden sonra 10. günü yumurtladıysan bana ümit vermiş oldun inş yumurtlamam iyi olurda hayırlısıyla hamile kalırım rabbim kimseye aratmasın inş.kucagını boş bırakmasın.AMİİİNN

Back
X