Gonal F ve femara'yı birlikte kullananlar

Queenbee0

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
769
581
23
24
Merhaba kızlar. Bu ay Polikistik over olduğumu öğrendim ve tedaviyi başladım doktor gonal f ve femarayı birlikte kullanmamı söyledi yanında başka ilaçlarda var amabu iki ilaç tüp bebek tedavisinde kullanılır diye biliyorum, normal tedavisinde bu ilaçları birlikte kullanan varmı

Selam canım ben bu ay femara kullanmaya başladım gonal f iğnede verdiama kullanma dedi bir hafta femera ilacı kullanıp iğneyi yanımda doktora götürcem sanırım o yapıcak sen nasıl kullanıyosun ilaçlarını

Canım kusura bakma mesaji görmemişim. Ben 6 gün gonal f günde 75 ml kullandım doktor yeter büyümüş yumurtaların dedi femarayida 5 gün kullandım bu gun aşılama olucam inşallah

Canım kusura bakma mesaji görmemişim. Ben 6 gün gonal f günde 75 ml kullandım doktor yeter büyümüş yumurtaların dedi femarayida 5 gün kullandım bu gun aşılama olucam inşallah
Geçen ay olmadı malesef bu ay bende aşılama yaptırıcam suan yumurtalarım büyütülüyo yarın kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…