- 15 Haziran 2021
- 101
- 39
- 18
- 30
- Konu Sahibi Breezegrll
-
Kızlar bir şey sorcam ben menapour 75 kullandım 2 aşılamada da ama 3 cü aşılamam için gonal f verdi 1 kutu doktor bu farklı ilk kullandığımdan 7 gün boyunca 75ml kullan dedi ama gözüme az geldi yetiyor mu 7 gün boyunca ve menapourla arasındaki fark ne bileniniz var mı ?
Peki o 1 kutu bana 7 gün yetecek mi sanki az var gibi geliyor banaCanım gonalf tüp Bebek de kullanılan bi ilaç ve diğerlerine göre daha etkin o yüzden bunu kullan demiştir bende 225 kullanmıştım hergün tüp bebeğe başlarken
Yeter canım. Muhtemelen aldığın kutu gonalf 450. Suyuyla karışınca 600 oluyor. Sen her gün 75 kullanacaksan 7 günde toplam kullanacağın 525 oluyor. 75 de artacak yani. Hayırlı olsun tedavin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Peki o 1 kutu bana 7 gün yetecek mi sanki az var gibi geliyor bana
Çok teşekkür ederim canımYeter canım. Muhtemelen aldığın kutu gonalf 450. Suyuyla karışınca 600 oluyor. Sen her gün 75 kullanacaksan 7 günde toplam kullanacağın 525 oluyor. 75 de artacak yani. Hayırlı olsun tedavin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
6 gün yeter canım 450 mm var içinde , üstünde yazar aslında gonalf 900 veya gonalf 450 onlar içindeki dozun miktarı bana 1 kalem 2 gün gidiyordu tedavi şekline göre doktorun kararıPeki o 1 kutu bana 7 gün yetecek mi sanki az var gibi geliyor bana
Kalem şeklinde olan mı yoksa suyu ile tozu ayrı mı öyle ise arkadaşın dediği gibi olur o zamanPeki o 1 kutu bana 7 gün yetecek mi sanki az var gibi geliyor bana
Toz olanları bilmiyorum ama kalem gonalf lerin içinde tam doz var kendinden hazır direk vuruyorsunYeter canım. Muhtemelen aldığın kutu gonalf 450. Suyuyla karışınca 600 oluyor. Sen her gün 75 kullanacaksan 7 günde toplam kullanacağın 525 oluyor. 75 de artacak yani. Hayırlı olsun tedavin, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben toz olanı kullandım canım, 450 lige suyunu da ekleyince toplam 600 oluyor. Kalemler dediğin gibi tam doz.Toz olanları bilmiyorum ama kalem gonalf lerin içinde tam doz var kendinden hazır direk vuruyorsun
Arkadaşın da öyle ise tam gelir dediğin gibiBen toz olanı kullandım canım, 450 lige suyunu da ekleyince toplam 600 oluyor. Kalemler dediğin gibi tam doz.
Benim tüp bebek canım. Son tedavimi yeni oldum, ben de haber bekliyorum labdan.Arkadaşın da öyle ise tam gelir dediğin gibiaşılama mı oldu sizinde
Bir fikrim yok gerçekten o şekilde kullanmadım çünkü1 iğne 1 toz vardı içinde ayrıca 6 şırınga var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?