gonal_f, menegon vs... uygun ücretler

bende_anne_oluyorum

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
30
1
6
35
İstanbul
merhaba
tedavimden kalan 1 kutu gonal_f flakon eczane indirimi ile 300 tl ye almıştım fakat 150 tl ye vericem, menagon 1 kutu kullanılmamış(1 kutuda 5 adet var) artı kullandığımdan artan 2 toz 2 su yu da birlikte 70 tl ye vericem, 2 kutu cetrotide kutusu 35 tl den, 2 kutu ovitrelle kutusu 35 tl den, ayrıca 3 kutu crinone jel kutusu 25 tl den vereceğim.

hepsini birden almak isteyen için 435 tl yapıyor fakat toplamda 350 tl ye verebilirim,
ilgilenen arkadaşların sonunda9@gmail.com adresinden ilatişime geçmelerini rica ederim, burdan mesaj atma hakkım yok

Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

rabbım kucagına almayı nasıp etsın ben gonal f ıle ovıtelle ıstıyrm ama olur mu acaba ankararadyım

aminn... inşallah isteyen herkese nasip olsun arkadaşım
gonal f sorun olmaz ama ovitrelle biliyorsun soğuk olması gerek kargo bunu sağlayabiliyor mu yoksa ben yanına buz aküsü koysam yeterli gelir mi bilmiyorum, istersen sorarım sorun olmazsa yollarım.

merhaba menogon ları alabilirim. mesaj da attım size. bu aradasiz hangi ildesiniz ? tüp bebeğinizi nerede yaptırdınız ?

merhaba
tedavimden kalan 1 kutu gonal_f flakon eczane indirimi ile 300 tl ye almıştım fakat 150 tl ye vericem, menagon 1 kutu kullanılmamış(1 kutuda 5 adet var) artı kullandığımdan artan 2 toz 2 su yu da birlikte 70 tl ye vericem, 2 kutu cetrotide kutusu 35 tl den, 2 kutu ovitrelle kutusu 35 tl den, ayrıca 3 kutu crinone jel kutusu 25 tl den vereceğim.

hepsini birden almak isteyen için 435 tl yapıyor fakat toplamda 350 tl ye verebilirim,
ilgilenen arkadaşların sonunda9@gmail.com adresinden ilatişime geçmelerini rica ederim, burdan mesaj atma hakkım yok

Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

benim 1 kutu gonal f ihtiyacım var . fakat yarın oglene kadar almam gerekli. Size nasıl ulasabilirim.

kusura bakma arkadaşım ancak şimdi gördüm mesajı 2 gündür biraz rahatsız olduğum için buraya bakamadım. öğlene kadar demişsin ama akşam oldu, inşallah halletmişsindir, rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.

Back
X