Gonalf 11 mm yumurta

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar merhaba bu ay gonalf 62.5 ml kullanıyorum her gün bugün iğnenin 7. Günü adetin 10. Günü 3 tane yumurta var 11mm en büyüğü. Normalde femarayla bile 19-20 mm lere ulaşan yumurta şimdi gonalfla aynı kafayı yicem gördüğümden beri ağlıyorum ve doktor dozu aynı tuttu onu niye yaptı zaten anlamadım böyle olup sonradan büyüyen var mı

Gonal f yumurtalarinizin hepsini aynı anda 20 mm kadar büyütebilecek kadar etkili bir ilaç bu yüzden dozu düşük tutulur ki sadece bı kaç yumurta büyüsün buda biraz geç sürebiliyor. Korkmayın

Gonal f yumurtalarinizin hepsini aynı anda 20 mm kadar büyütebilecek kadar etkili bir ilaç bu yüzden dozu düşük tutulur ki sadece bı kaç yumurta büyüsün buda biraz geç sürebiliyor. Korkmayın
Sürekli sizle konuşuyorum sanırım diğer doktorumu aradım dozu 75 e yükselt dedi her gün 2 mm büyüse Bile 20 mm etmez bilmiyorum

Sürekli sizle konuşuyorum sanırım diğer doktorumu aradım dozu 75 e yükselt dedi her gün 2 mm büyüse Bile 20 mm etmez bilmiyorum
62.5 dan 75 e de yükseltebilirsiniz bu daha iyi olur ve zararı da olmaz büyük bir doz değil çünkü. Zaten dozu yükseltince bir sonra ki randevu da farkı göreceksin. Dozu yükseltmekten çekinme bu yüzden bende yükselmiştim çünkü. Evet ben size genel de cevap veriyorum sıkıldın mi yoksa benden

Hayır tabiki aksine içimi rahatlatıyorsunuz dozu yükselticem ama doktor ohss denen bi şeyden bahsetti cok korktum ondan dolayı hep çekingenim ilk 3 gün 75 ml 4 gün 62.5 şimdi 4 gün 75 ml vuruncam saçma sapan bi şey oldu inşallah tutar artık geçen ayda hsg çekilmiştim

Senin Gonalin toplam da kaç ml ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…