Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
................merhaba 2 kutu 450 olandan lazım.. nerde oturuyorsunuz.... istanbulmuBende gonalf var cnm kaç kutu lazım ve fiyatı nedir bilmiyorum ama elimde var
.......merhaba nerde oturyorsnuz istanbulmuBende gonalf var cnm kaç kutu lazım ve fiyatı nedir bilmiyorum ama elimde var
................merhaba 2 kutu 450 olandan lazım.. nerde oturuyorsunuz.... istanbulmu
Bursa.......merhaba nerde oturyorsnuz istanbulmu
sanırım sizinle cepten mesajlaştık...... bi bayan da bursadan mesaj atmıştı..... fakat eczane ile görüştüm iğnelerin buzun yanında muhafa edilmesi gerektiğini söledi.. kargoda sıkıntı olmazsa alırdım
arkadaşlar şu benim mesajı alıntı yapanlar...... rica etsem bi yardımcı olsanız numaramı silmek istiyorum...... ben sileceğimi sanıyordum fakat silinmiyormuş......
.......................merhaba........lütfen bu alıntıları silermisiniz numaram görünüyor....
.......................merhaba........lütfen bu alıntıları silermisiniz numaram görünüyor....