- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
- 53
- Konu Sahibi asilzade02
-
iste ben adet olmuyorum ilacla oluyordum o yzden adet gunum yok canm ne zaman adet sokucu kullansam hasta oluyorum. Bilmiyorum insalla lekeyle kalir umudum tam bitmez. Sen test yapcaktin noldu guzel haberlerini bekliyormbı bekle bakalım mevlam görelim neyler neyerse güzel eyler di mi
adet gunun ne zaman tatlım
Cok deil canim bilmiyorum eger yarin devam etse artsa umudumu tam kaybedecem
olur mu cnm iğneyı vurdugun gunden 16 gun say adet gunun odur say bakalım sımdı kaç olmusiste ben adet olmuyorum ilacla oluyordum o yzden adet gunum yok canm ne zaman adet sokucu kullansam hasta oluyorum. Bilmiyorum insalla lekeyle kalir umudum tam bitmez. Sen test yapcaktin noldu guzel haberlerini bekliyorm
ben test yapıcaktım esımı surukleyıp götuecektım masallah rabbım arttırsın bı arkım geldı kahve ıctık sohbet ettık gıttı ardından ıkı tane daha geldı feyste resım paylaşınca ben de gelım dıye bı ark daha geldı yenı cıktılar bu satten sora esım de goturmez benı hayırlısı olsun yaaa boyle boyle cumayı beklıycem sanırım adet gunum pazartesı benı senınkı de cumartesı tamam mı cnm ben hesapladım senıiste ben adet olmuyorum ilacla oluyordum o yzden adet gunum yok canm ne zaman adet sokucu kullansam hasta oluyorum. Bilmiyorum insalla lekeyle kalir umudum tam bitmez. Sen test yapcaktin noldu guzel haberlerini bekliyorm
Canim umut kirilinca kiriliyo iste naparsin. Sizde byle bisey olmadi ama demek ki benimkinde bir anormallik var doktor bisey demedi ama yine de bu dusunceyi atamiyorm kafamdanKız bende çok geliyo sandım Allahim ya rabbim delisin yaaa kız sen bekle bekle bekle bakım cumartesi yi bakalım. Ne gösterecek Allahim
Canlarim birbirimize cok dua edelim cok hemde lutfen yaa :-(ben test yapıcaktım esımı surukleyıp götuecektım masallah rabbım arttırsın bı arkım geldı kahve ıctık sohbet ettık gıttı ardından ıkı tane daha geldı feyste resım paylaşınca ben de gelım dıye bı ark daha geldı yenı cıktılar bu satten sora esım de goturmez benı hayırlısı olsun yaaa boyle boyle cumayı beklıycem sanırım adet gunum pazartesı benı senınkı de cumartesı tamam mı cnm ben hesapladım senı
ama cnm benım ıcımde varmıs gıbı bı hıs yok pozıtıfım hep bebek var dıye sevınıyorum ama kendımı kadırıyorum sadece hıcbı hıssım yok aslında hamıle degılım de ben adet olana kadar sevınçle gecıreyım hıc olmassaiste ben adet olmuyorum ilacla oluyordum o yzden adet gunum yok canm ne zaman adet sokucu kullansam hasta oluyorum. Bilmiyorum insalla lekeyle kalir umudum tam bitmez. Sen test yapcaktin noldu guzel haberlerini bekliyorm
bugun 7 yasın okudum ettım dua hepımıze ıns kabul olur canım adını bılmedıgım ıcın asilzade ye dıye dua ettım cnmCanlarim birbirimize cok dua edelim cok hemde lutfen yaa :-(
Allah razi olsun canim. Dogru soyluyosun bu arada ismim ayse. Senin ki nedirbugun 7 yasın okudum ettım dua hepımıze ıns kabul olur canım adını bılmedıgım ıcın asilzade ye dıye dua ettım cnm
çok guzel canım yaa benımkı de fatmaAllah razi olsun canim. Dogru soyluyosun bu arada ismim ayse. Senin ki nedir
Eminim sen ve emine burak hamilesiniz gulen yuzunuzu asmayin hic tatlim sizden guzel haberler bekliyormama cnm benım ıcımde varmıs gıbı bı hıs yok pozıtıfım hep bebek var dıye sevınıyorum ama kendımı kadırıyorum sadece hıcbı hıssım yok aslında hamıle degılım de ben adet olana kadar sevınçle gecıreyım hıc olmassa
bı de hayrıye bulaydık eyiydiAllah razi olsun canim. Dogru soyluyosun bu arada ismim ayse. Senin ki nedir
Memnun oldum fatmacimçok guzel canım yaa benımkı de fatma
ne bılım kuzu inş emıne hamıledır ama ben hıssederdım hep yaaa hepsını hıssettım su an bı hıssım yok sadece hamıleyım dıye kendımı kandırıyorumEminim sen ve emine burak hamilesiniz gulen yuzunuzu asmayin hic tatlim sizden guzel haberler bekliyorm
Canim umut kirilinca kiriliyo iste naparsin. Sizde byle bisey olmadi ama demek ki benimkinde bir anormallik var doktor bisey demedi ama yine de bu dusunceyi atamiyorm kafamdan
Canim umut kirilinca kiriliyo iste naparsin. Sizde byle bisey olmadi ama demek ki benimkinde bir anormallik var doktor bisey demedi ama yine de bu dusunceyi atamiyorm kafamdan
Eminim sen ve emine burak hamilesiniz gulen yuzunuzu asmayin hic tatlim sizden guzel haberler bekliyorm
ne bılım kuzu inş emıne hamıledır ama ben hıssederdım hep yaaa hepsını hıssettım su an bı hıssım yok sadece hamıleyım dıye kendımı kandırıyorum
nıye böyleyiz biz peki yok bence siz ıkınız hamılesınız cunku ben 4unu de hıssettım ya ben hamıleyım dedım kan testım negatıf cıktı yok hamıleyım dedım ama su an sasddece kendımı kandırıryorum bılıyorumYaniliyorsunuz canım ya bence siz hamilesiniz
CANIM BU KACINCI DENEMEN hıc bellı olmaz ustune görenler varCanim umut kirilinca kiriliyo iste naparsin. Sizde byle bisey olmadi ama demek ki benimkinde bir anormallik var doktor bisey demedi ama yine de bu dusunceyi atamiyorm kafamdan
nıye böyleyiz biz peki yok bence siz ıkınız hamılesınız cunku ben 4unu de hıssettım ya ben hamıleyım dedım kan testım negatıf cıktı yok hamıleyım dedım ama su an sasddece kendımı kandırıryorum bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?