gonalf igne kullanıp asılma yaptıran ve güzel sonuclar alan varda yazsın lütfen

ay hafsa saolun sizlerin sayesinde iyi düsünmeye basladım inş. tutucak diye bekliyorum cnm allah hakkımızda hayırlısını versin canım benim

Merhaba arkadaşlar!
Ben de PKO hastasıydım ve dr um gonal f kullandırtıp yumurtayı geliştirdikten sonra ilişkiye bıraktırdı ve 3. denememiz de hamile kaldım.Şu an 10 haftalık hamileyim biraz riskli sıkıntılı bir dönem geçiriyorum ama herşeye deger darısı isteyen herkesin başınaaaaaa........
Fakat benim dr um gonal f kullandırmayı eger hamile kalamasaydım 5. 6. sefere kadar devam etmemizi istiyordu ve PKO hastalarının aşılamayla pek de hamile kalamadıını daha sonraki aşamanın tüp bebek oldugunu bize anlatmıştı.Yine de her dr un çalışma tarzı farklı olabilir......
Umarım isteyen herkes bir an önce bebişlerine kavuşur........:))

amin canım saol yazdıgın için allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin bebeişinşi ve tüm isteyenlere nasip etsin canım ben pko degilim ben düzenli adet görüyorum b ende tek sorun var canım ilac olmadan yumurtalar gelişmiyo ama ilac kullandıgım zamanda o kadar iyi oluyoki vardır bunda da bi hayır inş. asılama tutar canım

Canım bende gonal f kullandım ilk denememde tuttu çok şükür ama benimki mikroenjeksiyondu....

Aşılamada da tutan biçük arkadaşımız var sakın ümitsizliğe kapılma....

Güzel düşün güzel olsun bol bol dua et bizimde dualarımız seninle.....

Rabbim gönlüne göre versin canım sevgiler....

saol yagmuscum saol canım iyi dileklerin için inş. sende hayırlısından bebişini kucagına alırsın sag salim canım mevalm inş. tüm isteyenlere nasip eder kucagımızı bos bırakmaz

slm kızlar ben bu ay gonalf kullanıyorum ve doktor bu ay bana asılama yapacak bu ıyneyı kullanıp hamıle kalan varmı bırde ben gecen yumurtlama donemınden sonra dayanamadım 12 gun sonra gebelık tahlılı yaptırdım ve hcg hormonu 405 cıktı ve ertesı gun hasta oldum sızce nedenı ne ola bılır dıger gebelıgımde 300 cıkmısdı ve hamıleydım ne yazıkkı onuda dusuk oldu yumurtalıklarımda buyuyuor ama gebelık gerceklesmıyor buna benzer durumlar yasayan varsa lutfen bana bır bılgı verın

asılma nedir bilmiyorum ama ben tüp bebek tedavisi görüyorum sanırım 1 hafta daha var herhangi bir yan etkisi yok arkadaşlara içinizi rahat tutun derim::34::34:

Back
X