• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonalf- ovitrlle sonrası bu ağrılar normal mi endişeleniyorum ltfn cvp verir misniz

symyvz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
42
10
3
32
selam kızlar Gonalf tedavisinden sonra alışama yapıldı perşembe günü.
30 eylül gonalf başlangıcı
7 Ekim çatlatma
9 ekim aşılama

6 ekimde kasık ağrılarım başladı. Çatlatmadan sonra bel ve kalça ağrısıyla devam etti. Şu an bel kalça bacak ağrısından 30 saniye ayakta kalamıyorum. Şiddetli bi şekilde ağrı var ısınma hissi de oluyor. Ağrı bazen sağa bazen sola geçiyor. Ara sıra da kasığıma ağrı giriyor. 5-6 gündür böyleyim yıldım artık normal mi bunlar?? İlaç alamıyorum hiçbir şey geçirmiyor sıcak duş ağrı kesici merhem vs. Normal mi yoksa doktora mı gitmeliyim? Ağlayacak raddeye geliyorum bazen. Kendimi yormuyorum iki gündür yarıyorum dinlenmek de geçirmiyor. Progestan mı yapıyor?

Çok siddetliyse doktorunuzla iletişime geçin derim.. normalde iğnelerin yan etkileri vardır tabiki ama çok aşırı ağrılarınız varsa bir sorun doktorunuza. Ben asilama değilde doğal yoldan gebelik için bir defa Gonalf kullandım vücudumu ister istemez etkiledi ağrılarım vardı akintilarim vardi. Ama böyle ayakta duramayacak kadar olmadım tabiki herkesin de vücudu farklı bişey diyemiyorum

Back
X