ben 8 kere denedim hala bebeğim yok inş. umutlarıımız gerçek olur.. elinde tedavisinde artan olan arkadaşlar ben yana döne ilaç arıyom.. menegon gonalf puregon ilaçlarımı tamamlarsam başlıycam inş. bide yaş dan da rapor falan alamıyomki, oldum 40 lütfen bi sesimi duyun arkadaşlar
ben özel mesaj yazamıyorum buradan cevaplıyorum oyüzden elimde dediğim gibi gonal f ctrotide var siz ne kadar ücrete sordunuz benden ne kadara göndermemi istiyorsunuz yazarsanız 2kutu gonal f 3kutu cetrotide bir kutuda eğer isterseniz 2 kutu haricinde 1kutuda gonalf 650ml oluyor karışımı hazırlayınca biirsiniz ben okarışımdan 75ml çekip kullandım gerisi olduğu gibiduruyor yani 575ml isterseniz onuda yollarım
benim ilaç ihtiacım hala devam ediyor[/QUOTEbana ilçlarla ilgili arıyacağınızı söylemiştiniz hala ses çıkmadı alıp almayacağınızı haber verirseniz bende ona göre eczaneye iade edebilirim sizden cevap bekliyorum
merhaba mesajınızı aldım ne diyeceğimi bilemedim ancak kusura bakmayın ücretsiz göndermem mümkün değil gonalf 340 cetrotide 70 lira eczanede ben size 3kutu gonalf 3kutu cetrotide 400 liraya gönderirim eğer isterseniz sonuçta bende bende bu ilaçları ücretli aldım tüp bebek tedavisi gören herkes maddi yönden sarsılıyor bizde sarsıldık o yüzden kusura bakmayın elimden bu kadarı gelir bende isterdim yardımcı olmak ama olmayınca olmuyor işte
sizinde herşey gönlünüzce olsun fiyat uymuyor olabilir siz ne kadara almayı düşünüyorsunuz ben toplam 400dedim yardımcı olmayı isterim siz ne kadara istiyorsunuz hiç fiyat belirtmediniz
arkadaşlar tedavisinden artan ilacı olan menegon, lukrin, orgalutran, cetrotide, gonalf hangisi olursa olsun farketmez elinde olan fazla kalan artan arkadaşlar benim ilaca ihtiyacım var...
mesajınızı aldım siz ne zaman hazır olursanız haber verin gönderirim sonuçta en başta size söz verdim cayamam ewet bebeğimin kalp atışını duyduk inşallah Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder
ben 8 kere denedim hala bebeğim yok inş. umutlarıımız gerçek olur.. elinde tedavisinde artan olan arkadaşlar ben yana döne ilaç arıyom.. menegon gonalf puregon ilaçlarımı tamamlarsam başlıycam inş. bide yaş dan da rapor falan alamıyomki, oldum 40 lütfen bi sesimi duyun arkadaşlar