• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama gonalf yada prugen menegon elinde olan tedavisinden artan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

caney37

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
408
15
643
53
İstanbul
ben 8 kere denedim hala bebeğim yok inş. umutlarıımız gerçek olur.. elinde tedavisinde artan olan arkadaşlar ben yana döne ilaç arıyom.. menegon gonalf puregon ilaçlarımı tamamlarsam başlıycam inş. bide yaş dan da rapor falan alamıyomki, oldum 40:( lütfen bi sesimi duyun arkadaşlar

hayallerimiz gerçek olsun inş..

selam arkadaşım :) istanbuldayım.. ama hiç farketmez kargo ile gönderebilirsiniz.. sorun olmuyor. olmadı hiç hemde.

sevgiler

artan ilaçlardan 1 toz 2 toz 3 toz menegon hiç farketmez:) elinizde artan ne varsa damlaya damlaya göl olur misali:)

yeni başladım aşılama sürecindeyım artarsa eger ve 2. için gerek duymazsa doktorum seve seve yollarım

ben özel mesaj yazamıyorum buradan cevaplıyorum oyüzden elimde dediğim gibi gonal f ctrotide var siz ne kadar ücrete sordunuz benden ne kadara göndermemi istiyorsunuz yazarsanız 2kutu gonal f 3kutu cetrotide bir kutuda eğer isterseniz 2 kutu haricinde 1kutuda gonalf 650ml oluyor karışımı hazırlayınca biirsiniz ben okarışımdan 75ml çekip kullandım gerisi olduğu gibiduruyor yani 575ml isterseniz onuda yollarım

merhaba mesajınızı aldım ne diyeceğimi bilemedim ancak kusura bakmayın ücretsiz göndermem mümkün değil gonalf 340 cetrotide 70 lira eczanede ben size 3kutu gonalf 3kutu cetrotide 400 liraya gönderirim eğer isterseniz sonuçta bende bende bu ilaçları ücretli aldım tüp bebek tedavisi gören herkes maddi yönden sarsılıyor bizde sarsıldık o yüzden kusura bakmayın elimden bu kadarı gelir bende isterdim yardımcı olmak ama olmayınca olmuyor işte

sizinde herşey gönlünüzce olsun fiyat uymuyor olabilir siz ne kadara almayı düşünüyorsunuz ben toplam 400dedim yardımcı olmayı isterim siz ne kadara istiyorsunuz hiç fiyat belirtmediniz

arkadaşlar tedavisinden artan ilacı olan menegon, lukrin, orgalutran, cetrotide, gonalf hangisi olursa olsun farketmez elinde olan fazla kalan artan arkadaşlar benim ilaca ihtiyacım var...

canan hanım eşimle konuştum gonalf tanesi 70den üç kutu 210lira cetrotide tanesi 30dan üçkutu 90lira toplamda 300lira yapıyor gönderebilirim benimle iletişme geçerseniz hallederiz

mesajınızı aldım siz ne zaman hazır olursanız haber verin gönderirim sonuçta en başta size söz verdim cayamam ewet bebeğimin kalp atışını duyduk inşallah Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder

ben 8 kere denedim hala bebeğim yok inş. umutlarıımız gerçek olur.. elinde tedavisinde artan olan arkadaşlar ben yana döne ilaç arıyom.. menegon gonalf puregon ilaçlarımı tamamlarsam başlıycam inş. bide yaş dan da rapor falan alamıyomki, oldum 40:KK43: lütfen bi sesimi duyun arkadaşlar

hayallerimiz gerçek olsun inş..
Selam acaba dileğine kavuştun mu?

Back
X