Cidden saçma. Sorumlulukları yok diye hiç önemsememişler resmenKargo firmaları kırılacak eşya almıyorlar. Alsa bile size yaptıkları gibi belge ile sorumluluklarını üzerlerinden atıyorlar.Sacma ama gerçek.:/
Yuhh vallahi .içindrn alıp yemek nedir.Valla gözumle gordum o kutulari karpuz atar gibi nasil attiklarini. Bi kere de kargo icin gonderilen çuvaldan yemis alip alip yediklerini gordum. Kargo sirketlerine hic guvenmiyorum.
Biz bu tarz seyleri otobuse veriyoruz. Zaten sık sık seyahat ettigimiz bi firma ve yerlisi olunca hic sorun cikmiyor. Sadece kimlik fotokopisini uzerine yapistiriyoruz.
Gecmis olsun valla, cok sinir bozucu bi durum
İmzayı atmazsam kargpyu almayacağını söyledi . bende mecbur kabul ettimTüh ya
İmzayı da attın
Her otobüs firması alıyor mu ? Bilmiyordum otobüs firmalarının kargo taşıdığınıBen otobus firmasiyla parfum yollamistim zmninda :) paket yapip uzerinede havalimaninda kirilabilir resim olan etiketler :) ole bi bardak cizmistim gorevli gulmustu :) sag salim gitmisti ama.. bi dahakine sende otobus firmasiyla yolla
Drdiğim gibi daha önce kargo göndermediğim için bilmiyordum paket vs. Yaptıklarını. Bidahkine daha dikkatli olcam . bi de şimdi okudumda sigortalatma diye birşeyde varmış sanırım . keşke sigorta yaptırsaydım . brlki dikkat ederlerdi ozamanMalesef sizin yaptiginiz ambalaj onlara dayanmaz. Kamyondan kamyona salliyorlar paketleri hoyratca. Bu yuzden sorumluluk almiyorlar. Ben mng kargo ya gitmistim orada kendileri ozel paket yapmislardi şişiriyorlar poşetleri sariyorlar. Epey bi para vermistim ama saglam gitmisti
Ben ankaradan istanbula samsuna filan yollamistim. Bi giden firmaya sorarsin, biz yapmiyoz ama su firma yapiyo derler herhldeHer otobüs firması alıyor mu ? Bilmiyordum otobüs firmalarının kargo taşıdığını
Bizde tablet gonderdik gorevli esime bu kirilir kargolari firlatiyorlar demis.imza almis mi bilmiyorum.esim de gonderdi ama sukur birsey olmadi.İmzayı atmazsam kargpyu almayacağını söyledi . bende mecbur kabul ettim
Bende tepindiklerini düşünüyorum valla. Arayıp trbrik edicem nasıl başardınız diyeBizde tablet gonderdik gorevli esime bu kirilir kargolari firlatiyorlar demis.imza almis mi bilmiyorum.esim de gonderdi ama sukur birsey olmadi.
Sizin yapacak biseyin yok imza alarak butun kapilari kapatmislar zaten.ama o kadar sarmaniza ragmen kirilmalarina sasirdim sanirim tepindiler ustunde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?